Új ügyvezető igazgató a Kifli.hu élén

Új ügyvezető igazgató a Kifli.hu élén
Három éve indult el egy kőbányai raktárépületből a Kifli.hu, a Tom Cupr által alapított Rohlik csoport tagjaként.

A cég mára erős és stabil szereplőjévé vált a hazai online FMCG piacnak és egy sokak által kedvelt love brand lett. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az NPS (Net Promoter Score), ami stabilan 70 fölött van egész évben. Klekner Péter ügyvezető igazgató vezetésével a cég az elmúlt 2 évben nagymértékben javította a vállalat pénzügyi eredményeit, szilárd alapokat teremtve a további növekedéshez. Klekner Péter vezetése alatt a vállalat átlépte a 3 millió teljesített rendelési határt, jelentősen bővítette a kiszállítási területét, biztos munkahelyet kínált a KATA kivezetésével nehéz helyzetbe került futároknak és stabil együttműködést az alvállalkozók részére, valamint decemberben új rendelésszám rekordokat ért el, mindezt a Kiflire jellemző minőség megtartása mellett.

Ahogy a vállalat a következő növekedési szakaszba lép, Gabriel Makki veszi át a Kifli.hu ügyvezetői szerepét. Gabriel, aki a közelmúltban a Procter & Gamble Central Europe regionális alelnöke, kereskedelmi tisztviselője és igazgatósági tagja volt, több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a nemzetközi FMCG üzleti és felsővezetői területén. Gabriel szakértelmével és közép-európai vezető vállalatoknál és általános menedzsmentben szerzett széleskörű regionális tapasztalatával szerzett jogos elismerést szakmai körökben. Irányítása alatt a cég tovább fog növekedni a kihívásokkal teli e-kereskedelmi környezetben, stratégiáját ezután is a nagyszerű ügyfélélményre alapozva, hiszen eddig is ez emelte ki a Kifli.hu-t a piac többi szereplője közül.

Olin Novák, a Rohlik Csoport nemzetközi ügyvezetője elmondta: „Hálás vagyok Péternek az elmúlt két évben nyújtott munkájáért. Nehéz, covid-járvány sújtotta időszakon vezette át a Kifli-t, és most egy stabil vállalatot ad át Gabrielnek, akit személyes is jól ismerek, biztos vagyok a tudásában és szakértelmében.”

A leköszönő ügyvezető, Klekner Péter a távozásához hozzáfűzte: „Szeretném megköszönni minden ügyfelünknek, hogy segítettek nekünk minden nap jobbá válni, valamint őszinte visszajelzéseiket és elismerésüket. Minden jót és sok sikert kívánok Gabe-nek és a csapatnak, miközben tovább alakítják a Kifli.hu vásárlóinak életét.”

A 10 éve Magyarországon élő Gabriel Makki optimistán tekint a jövőbe: „Alázattal és hálával tölt el a lehetőség, hogy a régió egyik leginnovatívabb vállalatának ügyvezetője lehetek, és teljes bizalommal vágok neki a fantasztikusnak ígérkező magyarországi jövőnknek. Csodálom azt, amit a Kifli.hu eddig elért, és nagy becsben tartom a vállalkozói kultúrát, az ügyfélközpontú működést és a szenvedélyes, kompetens csapatot. Biztos vagyok benne, hogy a legjobb éveink várnak ránk. Továbbra is a növekedés gyorsaságára fogunk összpontosítani azáltal, hogy örömet szerzünk ügyfeleinknek és átalakítjuk az iparágat.”

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!