Új pozícióban folytatja a TV2 kreatívja, Katona Andor

Új pozícióban folytatja a TV2 kreatívja, Katona Andor
Július 1-jétől kiemelt kreatív producerként folytatja pályafutását a TV2-nél Katona Andor. A televíziós szakember nevéhez olyan sikeres műsorok fűződnek, mint a Farm VIP és az Ázsia Expressz.

Új pozícióban folytatja pályafutását a TV2 kreatív szakembere, Katona Andor. Kiemelt kreatív producerként feladatai közé tartozik majd a kreatív producerek munkájának összefogása, valamint a Kreatív és Gyártási Igazgató, Ökrös Gergely munkájának támogatása.

Katona Andor 2008-ban végzett az ELTE Bölcsészettudományi Karán, magyar nyelv és irodalom szakon. 2008-tól tíz éven át az RTL Magyarország munkatársa volt. Karrierje a bulvárhírek világából indult , majd több, nagyszabású élő műsorban (Való Világ, X-Faktor) vett részt szerkesztőként. Az évek során továbbfejlesztette szakmai tudását, és olyan műsorok főszerkesztője lett, mint az X-Faktor, a Celeb vagyok, ments ki innen! és a Survivor.

A TV2-höz 2018-ban csatlakozott és azóta olyan emblematikus show-k létrehozásában működött közre sikeresen mint például a Farm VIP, vagy az Ázsia Expressz, de a nevéhez fűződik több Oscar-díj közvetítés is. Az Oláh Ákossal közösen készített Farm VIP 2021-ben elnyerte a legjobb reality műsornak járó elismerést a Televíziós Újságírók Díjátadóján. Ebben a kategóriában ez volt a TV2 első díja.

- Nagyon hálás vagyok a lehetőségért. Azt gondolom, hogy a TV2 jelenlegi kreatív csapatában rengeteg potenciál van. Azon leszek, hogy munkámmal még inkább elősegítsem a programigazgató és a kreatív igazgató munkáját, valamint hogy a piaci pozíciónkat még inkább megerősítsük– nyilatkozta kinevezése utána Katona Andor.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: tv2, Katona Andor