Új pénzügyi igazgatóval erősít az RTL Magyarország

Új pénzügyi igazgatóval erősít az RTL Magyarország
Állandósul az eddigi interim CFO pozíciója

Horváth Krisztina, az RTL Magyarország eddigi interim CFO pozíciója szeptember 1-től állandósul. Fő feladata lesz majd a vállalati transzformáció pénzügyi vonatkozású folyamatait támogatni.

2022 májusa óta Horváth Krisztina tölti be az RTL Magyarország interim CFO posztját, pozíciója állandósul szeptember 1-től.

A szakember több, mint 30 éves, több szektoron átívelő vezetői tapasztalattal rendelkezik. Dolgozott a pénzügyi, az infokommunikációs és az energia szektorban is. 25 évet töltött a Raiffeisen Banknál, vezette a Cisco Systems magyarországi vállalatát, az RTL-t megelőzően pedig Elmü-Émász Csoport Igazgatósági tagja volt CFO pozícióban.

„A Krisztinával közösen eltöltött néhány hónap igazolta, hogy nagyon jól tudunk együttműködni, kiváló szakmai és vezetői tapasztalatával sikerrel tudjuk majd véghezvinni a vállalatot megújító terveinket” – mondta Vidus Gabriella, az RTL Magyarország vezérigazgatója a kinevezés kapcsán.

Az RTL pénzügyi vonatkozású területeit is érintő vállalati transzformációja Horváth Krisztina közreműködésével folytatódik majd a jövőben.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!