Új partnert nevez ki a DLA Piper Hungary

Új partnert nevez ki a DLA Piper Hungary
A DLA Piper partnerré nevezi ki 2023. május 1-i hatállyal a nemzetközi kiválasztási folyamatot sikeresen teljesítő Simon Gábort, a DLA Piper Hungary energia és beszerzések szakterületek vezetőjét.

Simon Gábor jelentős jogi tanácsadói tapasztalattal rendelkezik, főként az energiaipar szabályozási kérdéseiben és kereskedelmi gyakorlatában, emellett rendszeresen ad jogi tanácsot többek között hazai és külföldi energiapiaci befektetőknek, finanszírozóknak és rendszerüzemeltetőknek. A fentiek mellett jelentős szerepet vállal az iroda egyre bővülő beszerzési praxisának fejlesztésében is.

„Gábor az elmúlt években nagyon sokat tett irodánk piaci pozíciójának megerősítése, ügyfélkörünk bővülése és multidiszciplináris szolgáltatásportfóliónk láthatóságának növelése érdekében” – nyilatkozta Posztl András, a DLA Piper Hungary irodavezető partnere.

A DLA Piper 2023-ban globálisan 20 országból 72 jogászt választott partnerré. Emellett döntés született arról is, hogy a cég 2023. május 1-jét követően nem nevez ki további local partnereket. Magyarországon a jelenlegi local partnerek, Kozma Zoltán, Kőhegyi Dávid, Marosi Zoltán és Radics Viktor, a jövőben a DLA Piper partnereként folytatják az ügyfelek magas szintű támogatását.

 

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!