Új őrület terjed a TikTokon: itt a szexcsoki

Új őrület terjed a TikTokon: itt a szexcsoki
Szexcsokit ajánlanak egymásnak a felhasználók TikTokon. Nagyon népszerűek a beszámolók és használati utasítások.

Már megszokhattuk, hogy a TikTokon mindig van valami új őrület, ami a felhasználókat lázba hozza. Ezúttal egy körülbelül tízezer forintos vágyserkentő csokoládé került a figyelem középpontjába.

Bár azt eddig is tudtuk, hogy a csokoládénak van egyfajta vágyfokozó hatása, a TikTokon terjedő videók alapján létezik egy olyan csoki, amit kifejezetten azért gyártanak, hogy fokozza a szexuális élményeket. A Tabs csokoládé azt ígéri, hogy a romantikus percek még tökéletesebbek lesznek. A TikTok-felhasználók tapasztalatai szerint valóban működik a dolog.

Ami az összetevőit illeti, található benne triptofán (az izgalomhoz kapcsolódó agyi vegyi anyag), illetve fenil-etil-amin serkentő. Mindkét anyag természetesen is megtalálható az emberi szervezetben.

A TikTokon rengeteg felhasználó érdeklődik a vágyfokozó édesség iránt, a legtöbben beszámolókat és használati utasításokat keresnek. A videókból szeretnék megtudni, hogy pontosan hogyan, mikor és mennyit kell fogyasztani az optimális hatás eléréséhez. Van olyan videó, melynek már 6,4 milliónál jár a megtekintése.

(Forrás: marketingmorzsak.hu)

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!