Új marketing vezető erősíti a Kifli.hu csapatát

Új marketing vezető erősíti a Kifli.hu csapatát
A Kifli további növekedésre készül, és egy tapasztalt vezetővel erősítette meg csapatát Fülöp Katalin személyében, aki a cég marketing osztályát fogja vezetni és pozíciójának fókuszában elsősorban a brand áll.

Katalin a Procter & Gamble-nél eltöltött 15 éve alatt több különböző kategóriában is tapasztalatot szerzett a brandépítés terén, a távozása előtti években pedig a Pampers közép-európai marketing igazgatójaként dolgozott.

“A Kiflinél marketing igazgatóként a legfőbb feladataim közé a brand építése, a marketing stratégiák fejlesztése, a vásárlói igények megismerése és ezáltal új vásárlók bevonzása tartozik” - mondta el Katalin.

A munka és a család mellett fennmaradó szabadidejében legszívesebben barátokkal beszélget egy kávé vagy egy pohár bor mellett. “A minőségi ételek szeretete volt az egyik indok, ami a Kiflihez vezetett, mostanában épp a mentes konyha rejtelmeivel ismerkedem”- tette hozzá Katalin.

“Nagyon örülök, hogy Kati csatlakozott a csapatunkhoz. A vásárlók iránti szenvedélye, a fenntarthatóságra való összpontosítás, valamint a családi márkák építése és az ügyfélkezelés terén elért fantasztikus eredményei kiválóan alkalmasak a Kifli magyarországi növekedésének felgyorsítására” - tette hozzá Gabriel Makki, ügyvezető.

A Kifli.hu 2019 decemberében kezdte meg tevékenységét Budapesten, online szupermarketként. A főváros és vonzáskörzetén kívül a Balaton és a Velencei-tó körül, valamint Székesfehérváron is szolgáltató cég mára több mint 4 millió rendelést teljesített és a GKID idei felmérése szerint 2022-ben az év legnagyobb forgalmú online FMCG kereskedője lett és olyan ingyenes vásárlói klubokat hozott létre, amik az irodák, családok, idősek és fogyatékkal élők számára kínál exkluzív előnyöket.

 

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!