Új irodát nyit Globális Termék Innovációs Központja számára a Diligent Budapesten

Új irodát nyit Globális Termék Innovációs Központja számára a Diligent Budapesten
Az új központ a Szervita Square Building-be költözik, ahol a Diligent termékinnovációért és technológiáért felelős munkatársai fognak együtt dolgozni.

A Diligent, a modern vállalatirányitási rendszerek globális beszállítója, amely SaaS megoldásokat kínál vállalatvezetésre, kockázatkezelésre, a megfelelőség biztosítására és ESG célok elérésére, ma nyitja meg új irodájának a kapuit Budapesten. A Diligent több mint 200 magyar szakembert vett alkalmazásba azóta, hogy 2021-ben döntés született a cég Globális Termék Innovációs Központjának Budapesten való megalapításáról.

A Diligent a nemrégiben felépült, nívódíjas Szervita Square Buildinget választotta a központ székhelyéül. Az épület, amely megszerezte a LEED Platinum környezetvédelmi tanúsítványt, innovatív, fenntartható, környezettudatos technológiai megoldásokat alkalmaz. A hibrid munkára is alkalmas iroda egyéni munkaállomásokat és nyitott irodai megoldásokat egyaránt kínál. Ez utóbbi ad helyet a közös ötleteléseknek, az új termékprototípusok kipróbálásának, illetve elérhető egy modern konferencia szint is az irodában, ahol a vállalat rendszeres Meetupokat és Hackathonokat is szervezhet a jövőben.

„Az irodánk megnyitása fontos mérföldkőnek számít azon az úton, amelynek a végső célja Magyarország legjobb, legtehetségesebb szakembereiből álló munkatársi csapat felépítése” – mondta Szatmári Júlia, a Diligent Termék Innovációs Központjának vezetője. “Ez az iroda a Diligentnél zajló innováció legfontosabb helyszíne lesz. Attól lesz igazán az, hogy elkötelezett és tehetséges szakemberek lelkes csapata fogja megtölteni élettel. Nagy örömmel tekintünk a budapesti csapatunk további bővítése és a termékinnováció felgyorsítása elé.

A Diligent Globális Termékinnovációs Központja azzal támogatja ügyfelei hosszútávú, kiszámítható növekedését a globális piacon, hogy a cégen belül szorosabb együttműködést teremt a termékfejlesztésért és a technológiai támogatásért felelős csapatok között. Magyarországot a központ fejlesztésére a beruházás- és vállalkozásbarát környezet, valamint a magyar munkaerő magas szakértelme és kreativitása miatt választották ki. A Diligent eddig 200 főt vett fel, többek között termékmenedzsment, szoftverfejlesztés, minőségbiztosítás, és kutatási területekre, ám a távolabbi tervek szerint több mint 300 szakembert szeretnének alkalmazni Budapesten. A vállalat magyarországi befektetése, amellyel a HIPA "Az év befektetője" elismerést érdemelte ki, a 2020-as év egyik legnagyobb külföldi tőkebefektetése volt a régióban.

A New York-i székhelyű Diligent a világ legbefolyásosabb igazgatósági tagjait és vezetőit támogatja sikeres, esélyegyenlőségre épülő és fenntartható szervezetek felépítésében egy modern szemléletű vállalatirányítási rendszerrel, amely kezeli a felmerülő kockázatokat, biztosítja a megfelelőséget, segíti az auditok végrehajtását, valamint az ESG célok teljesülését.

A Diligent megoldásaiba vetett bizalmat mutatja, hogy világszerte több mint egymillió felhasználó és több mint 700 000 igazgatósági tag alkalmazza őket.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!Címkék: Diligent