Új igazgató a PwC Magyarország vezetői között

Új igazgató a PwC Magyarország vezetői között
A PwC Magyarország örömmel jelenti be új igazgatójának kinevezését. Szeptember 1-jétől Luczó Gábor a transzferár csapatot erősíti új pozíciójában.

Luczó Gábor (35) 2011-ben csatlakozott a PwC Magyarország adótanácsadó részlegének transzferár csoportjához, hogy átlátható transzferárképzési stratégia és transzferárazási gyakorlat kialakításában segítse a nagyvállalati ügyfeleket. 2018-tól másfél évig a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnál dolgozott, ahol a transzferár-ellenőrzési módszertani területet vezette, majd 2019-ben visszatért a PwC-hez. Igazgatóként elsősorban a pénzügyi és az energiaszektorban tevékenykedő hazai és multinacionális cégek munkájának támogatásáért felel széleskörű transzferár-szolgáltatások biztosításával.

Gábor a Szegedi Tudományegyetemen diplomázott közgazdászként és adótanácsadó képesítéssel is rendelkezik. A szakember kiterjedt szakmai kapcsolatrendszerének köszönhetően, hazai és nemzetközi szakértőkkel együttműködve társaságunk tovább erősítheti pozícióját az ügyfeleknek nyújtott komplex transzferárazási kihívások megoldásában.

 

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!