Új főszerkesztő irányítja az Otthonok&Megoldások magazint

Új főszerkesztő irányítja az Otthonok&Megoldások magazint
Új főszerkesztővel folytatja a munkát az Otthonok&Megoldások magazin szerkesztősége. Keszler Renáta tapasztalt szakemberként irányítja a csapatot: 17 éve dolgozik a médiában, az utóbbi években a Lakáskultúra magazin vezető képszerkesztőjeként és produkciós vezetőjeként tevékenykedett.

Az Otthonok&Megoldások magazint 2015 óta megszakítások nélkül a Marquard Group Hungary tartalomstratégiai kreatív műhelye, a Content Studio készíti a Fundamenta számára. A teljeskörű digitális- és print tartalomgyártói együttműködés gyümölcseként 2021-ben több mint 900 online cikk készült, amelyek a 2,8 millió felhasználóhoz értek el és 16 millió oldalmegtekintést hoztak (Google Analytics adatok). Az évi négy magazin példányszáma 200 ezer darab, a brand követőinek száma a Facebookon pedig az évek során 90 ezerre nőtt. Az Otthonok&Megoldások teljes sales tevékenységét is a Marquard végzi.

„Büszkék vagyunk a sokrétű és nagyon sikeres Otthonok&Megoldások projektre. A Content Studio tartalomgyártói szakértelmét, terjesztési kapacitását, több évtizedes kiadói tapasztalatát biztosítja az ügyfeleknek. A Fundamenta számára a Marquard Group Hungary teljeskörű sales tevékenységet végez, ellátja a terjesztési feladatokat a digitális és a nyomtatott kiadványok esetében is, valamint menedzseli a projekthez tartozó közösségi média platformokat. Üdvözöljük a csapatban Renátát” – mondta Alberti Petra, a Marquard Group Hungary tartalomigazgatója.

„Tartalmas magazint készítünk, amelyből az olvasók az otthonteremtés, lakberendezés témájában kaphatnak hasznos tanácsokat, tippeket, színes riportokat, miközben az ingatlanpiaci eseményekbe is betekintést nyújtunk. Tesszük mindezt pontos költségtervekkel és beruházási javaslatokkal kiegészítve. A 100 oldalas prémium kiadvány előállítása komoly szakmai feladat, amely során minden eddigi tapasztalatomat kamatoztathatom” – mondta Keszler Renáta.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!