Új felsővezetőkkel bővült az INTREN menedzsmentje

Új felsővezetőkkel bővült az INTREN menedzsmentje
A tavalyi sikeres tőkebevonási kör után az INTREN felsővezetése tovább bővül. Pavláth Zita COO pozícióban csatlakozott a digitális ügynökséghez, Váczi Dániel pedig a külpiacokra történő bővülésért felel. Az INTREN és a JabJab közös jövőjének két meghatározó idei lépése az export képességek erősítése és a cégcsoport belső szervezetfejlesztése.

Az INTREN üzleti célja, hogy egyre több nemzetközi projektbe tudjon bekapcsolódni a Közel-Kelet és Németország területén. Ennek első lépéseként az Egyesült Arab Emirátusokban történő piacra lépés stratégiai tervezéséért és kivitelezéséért Vaczi Dániel felel. Dániel szakmai pályafutását az Egyesült-Királyságban kezdte, ahol közel kilenc évet töltött ügynökségi oldalon. Ezt követően hat évet élt Dubajban, ahol a digitális kommunikáció, valamint a marketing technológia és innováció területein dolgozott a GroupM regionális igazgatójaként. Az INTREN külpiacokért felelős managing directoraként fő feladata a vállalat expanziójának elősegítése lesz.

“2 éve beszélgetünk Gandera Balázzsal, az INTREN ügyvezetőjével a régiós piacon túli lehetőségekről. Ez idő alatt az ügynökség figyelemreméltó pályát futott be, és elért egy olyan méretet, amellyel a nemzetközi piacra lépés abszolút megvalósítható. Dubaj régiós központ, ezért nagy digitális költési volumen jellemzi, de sok a versenytárs is. Ezért egy nagyon erős szakmai portfólióval készülünk: építünk az Egyesült Arab Emírségekben megszerzett tudásomra, a Web3, blockchain területek iránti elköteleződésemre, valamint az INTREN innovatív megoldásaira és több mint 15 éves szakmai tapasztalatára a digitális marketing területén” — emelte ki Dániel.

A megnövekedett cégméret a szervezeti működés és a HR területén is újításokat hívott életre. Pavláth Zita a cégcsoport új operatív igazgatójaként a szervezetfejlesztés és HR-coaching-people management területeken emeli új szintre a mindennapi működést. A 25 éve a digitális területen dolgozó szakember az elmúlt években olyan ügynökségek csapatát erősítette vezetőként, mint az ACG, a Publicis vagy a NEO Interactive.

“A vállalatok szintjén egyre nagyobb igény mutatkozik arra, hogy a szakmai folyamatok mellett a szervezet belső folyamatai és a csapat fejlesztése, az emberek jóllétének biztosítása is stratégiai szintre emelkedjen. Az INTREN-nél szerencsés együttállásra mondhattam igent: a digitális területen szerzett tapasztalatom erős szakmai alapot ad, miközben a munkám fő területeit a két nagy szenvedélyem: a szervezetfejlesztés és a coaching adja” — tette hozzá a szakember.

 

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!