Új HR igazgató a Penny-nél

Új HR igazgató a Penny-nél
Új HR igazgatóval erősít a Penny! Zemlényi Tamás 23 éve tartó szakmai pályafutása során a Bosch-nál, a GE Waternél, valamint a UPS-nél dolgozott vezető pozíciókban, mostantól pedig a diszkont áruházlánc kötelékében hasznosíthatja nemzetközi téren szerzett tudását.

Zemlényi Tamás több mint két évtizednyi szakmai tapasztalattal rendelkezik a HR-menedzsment, a szervezet- és stratégiafejlesztés, a HR operáció, a munkatárs-fejlesztés, valamint az üzleti coaching területén. Korábban a nemzetközi szférában, főként employer branding, toborzás és képzés területeken, valamint a stratégiai oldalra fókuszáló területeken dolgozott. Legutóbbi munkahelyén, a UPS-nél regionális vezetőként a tehetséggondozó programoknak, a vállalat HR shared services átállásnak, illetve a vállalati kultúra átalakításának menedzselése tartozott a legfőbb feladatai közé.

„Érkezésem elsődleges célja, hogy a humán erőforrás menedzsmentjét stratégiai szintre tudjuk emelni a PENNY-nél. Mindezt annak érdekében, hogy folyamatos fejlesztéssel, új meglátásokkal, implementációkkal támogassuk a jövőbeni célokat, kiemelt figyelmet fordítva a tehetséggondozás, fejlesztés és az időtálló megoldások megvalósítására. Arra törekszem majd, hogy ehhez a lehető legjobb és legteljesebb támogatást biztosítsam" – nyilatkozta Zemlényi Tamás.

„Tamás személyében egy olyan szakembert üdvözölhetünk a PENNY-nél, akinek a szakmában eddig megszerzett tapasztalata révén még átfogóbb képet kaphatunk erről a kiemelt szereppel rendelkező területről. Biztos vagyok benne, hogy hatékonyan tudunk közösen dolgozni a vállalat céljainak elérésében" – tette hozzá Silke Janz, a PENNY Magyarország HR területért is felelős pénzügyi igazgatója.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Penny Market, HR