Ügyvezetőt vált a DKT Kft.

Ügyvezetőt vált a DKT Kft.
2024. január 1-től Papliczky Pál veszi át a DKT Kft. ügyvezetői posztját Gerentsér Imrétől.

Gerentsér Imre távozását Sopov István, a DKT Kft. tulajdonló Egységes Digitális Mérésért Egyesület (EDME) elnöke így kommentálta: “Nagyon köszönöm Imre áldozatos munkáját a hazai digitális közönségmérés működtetése és fejlesztése tárgyában, nagy segítségünkre volt, hogy nem csak digitális szakemberként és vezetőként, hanem a kutatási módszertan szakértőjeként is tudta a DKT-t és a hazai szereplőket támogatni.”

Gerentsér Imre 2020. júniusától vezette a Digitális Közönségmérési Tanács Kft. munkáját, segítségével véglegesedtek a DKT működésének szervezeti keretei és alakult meg az Egységes Digitális Mérésért Egyesület. A vásárlók és a szakmai közösség támogatása mellett fontos szerepe volt a magyarországi online látogatottság- és közönségmérés 2023-2025 időszakra vonatkozó szerződésének előkészítésében és a Gemius Hungary Kft. kutatócéggel történő partneri együttműködés meghosszabbításában.

Papliczky Pál több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik a média területén. Többek között volt a Figyelő, a HVG, az ingyenes Metro hírújság és a Népszabadság hirdetési vezetője, a Ringier Kiadó napilap üzletágának igazgatója, az Epamedia közterületi cég kereskedelmi vezetője, a 168 Órát kiadó Telegráf Kft. ügyvezetője, a Mediaworks regionális értékesítési igazgatója. 2019-ben és 2020-ban már vezette a DKT. Kft-t.

Papliczky Pál jelenleg az IAB Hungary ügyvezetője, amely pozíciót a jövőben is megtartja.

 

 

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!