Öt megoldás, melyekkel hatékonyabb lehet a céged 2023-ban

Öt megoldás, melyekkel hatékonyabb lehet a céged 2023-ban
A nyilvánvaló nehézségek ellenére valahogy mégiscsak állni kell a sarat, működtetni kell a vállalkozást. Cégvezetőként felelősségteljesen kell döntened, hiszen többek között a munkatársak megélhetése múlik azon, hogy helyesen cselekszel-e. Az Innonnest azért jött létre, hogy könnyítse a napi munkát és segítségével optimalizálhatók legyenek a kiadások. Összegyűjtötte azt az öt megoldást, aminek használatával könnyebben veheted az akadályokat jövőre.

Jogosultságok kezelése

Mennyivel egyszerűbb minden, ha nem kell azon stresszelned, hogy a melyik munkatárs milyen céges adatokhoz fér hozzá! Az Innonestben beállíthatod, hogy az egyes munkatársak milyen jogosultsággal rendelkezzenek, mihez férhetnek hozzá. Megadhatod, hogy ki az, aki csak az árajánlatokra lát rá, ki és milyen dokumentumokat hozhat létre vagy törölhet, vagy hogy ki láthatja a a rendszerben pénzmozgásokat és a kimutatásokat.

Beállíthatod például, hogy Felhasználó vagy Manager joggal rendelkező munkatársak mely raktárak termékeit láthatják, így például egy megrendelőlap létrehozásakor a tételek hozzáadásánál csak annak a raktárnak a termékeit fogja felkínálni a rendszer, amelyekhez a munkatársnak jogosultsága van.

Csapatmunka

Gördülékennyé teszi a napi munkavégzést, ha a munkatársak rálátnak egymás részfeladataira, és közösen, akár egyszerre tudnak dolgozni az adott projekteken. A legegyszerűbb példa az online munkalapok kezelése: a terepen dolgozók azonnal fel tudják vinni a rendszerbe a felhasznált alkatrészeket, (akár megjelenített árak nélkül is), a munkára fordított időt, és az összes szükséges információt. Az Innonestbe bevitt adatokat azonnal, valós időben láthatják a projektbe felvett munkatársak, így máris készülhet az irodán a számla, a teljesítésigazolás, a raktárban pedig újrarendelhetik, pótolhatják a felhasznált anyagokat.

A Jutalék modulunk is támogatja a csapatjátékot, egy értékesítésből, árajánlatból, stb, több munkatárs is részesülhet.

Ügyfelek kiszolgálása

Partnereid számára meglepő lehet, hogy milyen olajozottan mennek a dolgok, ha ügyviteli rendszerrel dolgozó céggel állnak üzleti kapcsolatban. Ha például valamit pótlásban kérnek, nem kell keresgélned, három kattintással megtalálhatod, szerkesztheted és újraküldheted a kért dokumentumokat. Az egész folyamat percek alatt elvégezhető és nyomon követhető. Mivel minden információt egyetlen adatbázisban kezelsz, könnyen lekérdezheted a számodra éppen érdekes adatokat.

Az Ügyfélfióknak köszönhetően közös tárhelyet hozhatsz létre az ügyfeleiddel, ide kerülhetnek az aláírásra váró dokumentumok, és ezen keresztül kaphatsz azonnali hibajegyeket az ügyféltől az adott dokumentummal kapcsolatban.

Riportok

Egy adatbázis rengeteg kérdésre tud választ adni, mert minden adatot egyben lát és kezel. Nem csak azt tudja megmondani, hogy mennyi volt a forgalmad idén különböző devizákban, hogy mekkora értékben küldtél ki árajánlatokat, vagy mennyi volt az adott team teljes éves munkaideje (tehát nem csak globális adatokra tudsz keresni), hanem konkrétan arra is, hogy Kiss Andrásnak, melyik termékből mikor mennyit adtál el, mekkora haszonnal.

Adatalapú döntéshozatallal nem nyúlhatsz mellé. Az adatok befolyásolhatják akár az árképzésedet is, hiszen a kimutatásokban tisztán látszik, hogy melyek azok a munkafolyamatok, amelyekre több időt kell allokálni.

Biztos háttér

Az Innonestben kiállított dokumentumok minden jogi és formai követelmények, valamint a legtöbb pályázati kritériumnak megfelelnek. A biztos hátteret ezen kívül több funkciónk együttes kezelése biztosítja. A termékek nyomon követése, a garanciális idők nyilvántartása és a telepítési intervallumokhoz rendelése, a részfeladatokat végző divíziók közötti információáramlás szervezése és az ügyfélkommunikáció egymást segítő és kiegészítő megteremtése, tehát a szervezett működés biztosítása is megvalósulhat az Innonestben.

forrás: innonest.hu

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!