Átszervezi kreatív területét az RTL

Átszervezi kreatív területét az RTL
Herman Péter távozik a médiavállalattól.

Szervezeti átalakítást hajt végre az RTL a saját gyártású műsorokért felelős területén. Ennek részeként az RTL kezdeményezésére Herman Péter, az RTL Magyarország drámai és szórakoztató műsorokért felelős igazgatójának, kreatív producerének munkaviszonya a felek közös megegyezésével megszűnik.

Herman Péter 25 éve vesz részt RTL-es műsorok készítésében. RTL-es karrierjét a Mónika Show-nál kezdte, majd ezt követően a Barátok közt sorozatot és a hírműsorokat leszámítva az RTL szinte összes saját gyártású produkciójának és fikciós sorozatának alkotója és aktív részese volt.

„Nehéz lenne felsorolni, amit Pierre-nek köszönhet nem csak az RTL, de a nézőink is. Pierre több, mint két évtizedes alkotómunkája nagy hatással volt mind az RTL, mind pedig a hazai televíziózás, illetve sorozatgyártás történetére. Köszönöm, köszönjük Pierre munkáját és nagyon sok sikert kívánunk neki a továbbiakban” – nyilatkozta Kolosi Péter, az RTL Magyarország tartalomért felelős vezérigazgató-helyettese.

A pozíció betöltéséről a médiavállalat később dönt. A kreatív terület átszervezésének lezárultáig a dráma-és szórakoztató műsorok igazgatósága a senior kreatív producerekkel közösen Kolosi Péter irányítása alatt működik. A személyi változás nincs hatással a jelenleg gyártás alatt lévő műsorokra.

Az RTL Magyarország sok sikert kíván Herman Péternek további munkájához!

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!