Átadták az idei Csodanő Díjakat

Átadták az idei Csodanő Díjakat
Megható gálaműsor keretében átadták az idei Carrie Csodanő Díjakat, amelyet azért alapított 2023-ban a Carrie Magazin tulajdonos-főszerkesztője, hogy minden olyan nő-anya elismerést kaphasson, aki nem feltétlenül a leghangosabb mindenhol, de kétségtelenül kiemelkedő és példaértékű munkát végez.

Hétköznapi nők/anyák, akik nem hétköznapi életet élnek. Öt kategóriában díjazták a Csodanőket, mindegyikben egy közönségdíjast és egy zsűri által kiválasztott nyertest.

A díjakat a nívós zsűri adta át:

Rókusfalvy Lili, műsorvezető; Gyöngyösi Szilvia, életmód mentor, a Myeatrend termékcsalád tulajdonosa; Strényi Veronika, a Kuckó Önkéntes Program alapítója, a 2023-as Carrie Csodanő Díj Társadalmi felelősségvállalásban kiemelkedő nő kategória nyertese, Győrfi Pál, szóvivő, egészségszakértő, tréner; Tomkó Bori, a Carrie Magazin tulajdonosa, főszerkesztője.

A 2024-es Carrie Csodanő Díj nyertesei:

Csendes hősnő kategória:

  • a zsűri általi nyertes: Zeke Gyöngyi, magyar-rajz szakos tanár
  • a közönségdíj nyertese: Lippai Marianna, motivációs író és előadó

A legkreatívabb nő kategória:

  • a zsűri általi nyertes: Horváth-Vida Salomé, dekoratőr, illusztrátor, festőművész
  • a közönségdíj nyertese: Kővágóné Papp Edina, gyöngyműves

Társadalmi felelősségvállalásban kiemelkedő nő:

  • a zsűri általi nyertes: Zoltai Anna, a Közétkeztetők, Élelmezésvezetők Országos Szövetségének elnöke
  • a közönségdíj nyertese: Dr. Csomai Zita, orvos-természetgyógyász, életmód-tanácsadó és terapeuta

(H)ősanya kategória:

 

  • a zsűri általi nyertes: Vajda-Sikos Klaudia
  • a közönségdíj nyertese: Dobosné Mahunka Mária

 

Újrakezdő/Karrierváltó nő kategória:

 

  • a zsűri általi nyertes: Bossányi Tímea, többszörös pályamódosító, bölcsőde és óvoda alapító
  • a közönségdíj nyertese: Petrik Ida, fenntarthatósági szakemberből vidéki közösségépítő

 

"Idén is megbizonyosodtam arról, hogy nagyon-nagy szükség van erre a díjra. Mert bár azt mindig elmondom, hogy nem minden nő csodanő, mégis rengeteg csodanő van köztünk. Akiket sokszor észre sem veszünk, mert természetesnek találjuk azt, amit csinálnak. De nem ritkán még egy ’köszönöm’-öt sem kapnak. Tanárok, orvosok, a társadalom jobbátételéért dolgozók, édesanyák, vállalkozó nők, akiknek egy ilyen elismerés talán a világot jelenti. Motivációt, hogy ne adja fel, akkor sem, ha nagyon nehéz. Egy löketet, hogy érdemes végezni azt, amiben ő igenis nagyon jó! Felemelő, meghitt, örömkönnyekkel és meghatódással teli pillanatokat éltünk át idén is a Csodanő Díjátadó gálán. A nonprofit kezdeményezésünkhöz szerencsére idén is sok támogató csatlakozott, akiknek az adományaiból tudtuk megrendezni a gálát, díjazni a nyerteseket és az összes jelöltet. Hálásan köszönjük ezúton is mindenki segítségét. Az biztos, hogy jövőre is meghirdetjük a díjat, immáron hagyományosan március 8-án, nőnapon" - mondta Tomkó Bori, főszervező, a Carrie Magazin tulajdonosa-főszerkesztője.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!