Wéber Annát nevezte ki a TERRITORY Influence brit és közép-kelet-európai régióért felelős Senior Business Development Manager pozícióra

Wéber Annát nevezte ki a TERRITORY Influence brit és közép-kelet-európai régióért felelős Senior Business Development Manager pozícióra
2024-től Wéber Anna tölti be a TERRITORY Influence, az influencer marketinggel foglalkozó ügynökség Senior Business Development Manager UK & CEE pozícióját. Anna több mint 11 év tapasztalattal rendelkezik a marketingiparban és az ügyfelek professzionális támogatásában, mostantól pedig a közép-kelet-európai régióban, valamint az Egyesült Királyságban működő márkák üzleti stratégiájának fejlesztését fogja segíteni.

Új kinevezését megelőzően Anna 2,5 éven át Key Account Manager pozícióban tevékenykedett a TERRITORY Influence-nél, ekkor még elsősorban a CEE piacra összpontosítva. Feladatai közé tartozott az ügynökség nagyobb ügyfeleinek kezelése, akiket különböző digitális stratégiák - többek között word-of-mouth marketing, termékértékelések, és -tesztelések - kidolgozásával segített céljaik elérésben.

Új szerepében Anna feladata lesz az üzleti stratégiák fejlesztése és végrehajtása, valamint személyre szabott marketingmegoldások megtervezése a UK és CEE piacokon jelen lévő márkák számára. Széleskörű tapasztalata és korábbi eredményei az ügynökségnél szilárd alapot adnak a TERRITORY Influence további fejlesztéséhez és bővítéséhez ezeken a stratégiailag fontos piacokon.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!