Változik a Danubius Hotels ügyvezetése

Változik a Danubius Hotels ügyvezetése
Bogsch Zsigmond fejlesztési vezérigazgató-helyettes nyugdíjba vonulását követően Csanádi Péter központi műszaki és beruházási igazgatóként csatlakozott az ügyvezetéshez. A szakember a cég energiagazdálkodási feladatait, ingatlanállománya karbantartásának és műszaki üzemeltetésének felügyeletét, a szállodákat és egyéb létesítményeket érintő műszaki fejlesztések, beruházások irányítását veszi át elődjétől.

Csanádi Péter 2007-ben csatlakozott a Danubius Hotels-hez. Tanulmányait a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen végezte. Ezt követően kutatómérnökként dolgozott, majd 2002-től a Fővárosi Vízműveknél több pozíciót is betöltött. Innen érkezett a szállodalánchoz, ahol 15 éven át műszaki igazgatóként tevékenykedett. A beruházások előkészítésével és lebonyolításával, a szállodai műszaki üzemeltetés szakmai felügyeletével foglalkozott, valamint a vállalat földgáz és villamos energia szabadpiacra lépését is ő vezette.

Új pozícióját a partnerség, a szakmai kiválóság és a digitalizáció jegyében képzeli el. Szeretné, ha a közreműködésével tovább folytatódna a vállalati ingatlanállomány megújítása, nagyot lépne előre a Danubius a fenntarthatóság és a magas színvonalú energiamenedzsment terén, és professzionális műszaki szolgáltatásokat nyújthatna vállalaton belül vagy akár kívül is.

A nyugdíjba vonuló Bogsch Zsigmond 2004-től volt a Danubius Hotels fejlesztési vezérigazgató-helyettese. A szakember a Danubius cégcsoportnál 2000 óta dolgozott, előbb a Hungária Szálloda Ingatlankezelő Rt. vezérigazgató-helyetteseként majd vezérigazgatójaként, később a Danubius Szálloda és Gyógyüdülő Nyrt. fejlesztési vezérigazgató-helyetteseként irányította elsősorban a szállodák ingatlanállományának fejlesztésével és karbantartásával kapcsolatos feladatokat.

Vezérigazgató-helyettesi feladatait a jövőben Varga Csaba Üzemeltetési és HR vezérigazgató-helyettes látja el.

Varga Csaba 2022 januárjától az emberi erőforrások terület vezetése mellett a vállalat központi üzemeltetési területének is első számú vezetője. Mind a cégvezetésben, mind a szakmai területein is kiemelt feladatának tartja, hogy munkájával hozzájáruljon ahhoz, hogy a Danubius márka egyértelmű választás legyen: mind a vendégek, mind a munkavállalók részéről.

„Szeretnénk Bogsch Zsigmond munkájáért és az elért sikerekért ezúton is köszönetet mondani. 22 év a cég történetében rengeteg projektet és eseményt jelent. Ehhez méltó befejezés, a szakmai pályafutásának csúcsát jelentő, a Hilton Budapest tetején nemrég megnyílt White Raven skybar & lounge átadása. Köszönjük a szakértelmét és az emberségét, amellyel a szakmai és vezérigazgató-helyettesi feladatait is ellátta.” – méltatta a nyugdíjba vonult szakembert Kovács Balázs, a Danubius Hotels vezérigazgatója.

„Büszke vagyok arra, hogy olyan munkatársakat tudtunk a szállodavállalaton belül előléptetni, akiknek szakmai háttere, innovatív megoldásai, agilitása és vezetői kvalitásai mellett az elmúlt évtizedekben a lojalitása is megmutatkozott a szállodalánc iránt.” - egészítette ki gondolatait a kinevezésekről a vezérigazgató.

A változásoknak megfelelően, 2022. szeptember elsejétől a Danubius Zrt. Ügyvezetésének tagjai:

Kovács Balázs – Vezérigazgató

Dienes Péter – Gazdasági vezérigazgató-helyettes

Varga Csaba – Üzemeltetési és HR vezérigazgató-helyettes

Liptai Judit – Központi értékesítési és marketing igazgató

Bogár Zoltán – Központi üzletfejlesztési igazgató

Csanádi Péter – Központi műszaki és beruházási igazgató

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!