Tóth Györgyi a CIB Bank új HR vezetője

Tóth Györgyi a CIB Bank új HR vezetője
Új HR vezető csatlakozott a CIB Bank csapatához: Tóth Györgyinek a többi között az a feladata, hogy támogassa a bank befogadó, teljesítményorientált vállalati kultúráját és tovább erősítse a munkáltatói márkát.

2024. június 1-jétől új vezető irányítja a CIB Bank HR területét. Tóth Györgyi több mint 20 év HR szakmai tapasztalattal rendelkezik. Mesterdiplomáját az Eötvös Loránd Tudományegyetemen szerezte pszichológia szakirányon. Karrierjét tréningspecialistaként kezdte, majd a UPC Magyarországnál, az AXA Csoportnál, a Deloitte Magyarországnál és az UNIQA Biztosítónál töltött be vezető szakértői, HR üzleti partner, majd pedig HR vezetői pozíciókat, ahol a vállalati HR stratégia kialakításáért és megvalósításáért felelt. Széles körű magyar és regionális tapasztalattal rendelkezik szervezetfejlesztés, tehetségmenedzsment, vállalati kultúrafejlesztés, munkaadói márkaépítés területeken.

Tóth Györgyinek új vezetőként az a feladata, hogy személyében és vezetőként támogassa a nyitott, barátságos, befogadó, ugyanakkor teljesítményorientált vállalati kultúrát, házon belül és kívül is hozzájáruljon a munkaadói márka erősítéséhez, a toborzás és megtartás területén tovább erősítse a CIB Bank pozícióit.

„Nagy örömmel csatlakoztam a CIB csapatához. Célom, hogy az eddigi erős alapokra építve a CIB még vonzóbb munkahellyé váljon. Hiszem, hogy a hosszú távon fenntartható, eredményes működéshez a munkatársi jóllét alapvető fontosságú, ezért csapatommal a HR szolgáltatások továbbfejlesztése mellett azon fogunk dolgozni, hogy minél szerethetőbb, jobb munkahely legyen a CIB” – mondta Tóth Györgyi, a CIB Bank új HR vezetője.

 

 

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!