Több mint 100 új pozíciót hirdet a TheSoul Publishing

Több mint 100 új pozíciót hirdet a TheSoul Publishing
Jelentős toborzási kampányt indít a világ egyik vezető digitális tartalomgyártó vállalata, a TheSoul Publishing. A több mint 100 új pozícióból 70 kifejezetten színészeket és videósokat keres a díjnyertes stúdió új budapesti produkciós irodájába.

A TheSoul Publishing 3700 négyzetméteres produkciós központja szeptemberben nyílt meg a fővárosban. A stúdió, amelynek a jövőben várhatóan tovább bővítik majd a területét, jelenleg több mint 25 forgatási helyszínnel rendelkezik, ezek a TheSoul legnépszerűbb tartalmainak adnak majd otthont, úgy mint a 5-Minute Crafts, Cool Tool, SMOL és a 123 GO!. Emellett kísérleti központként is szolgál majd játék- és VR-tartalmakat bemutató projektekhez.

A díjnyertes digitális stúdió budapesti produkciós helyszíne az első, amely teljes forgatási központként fog működni. Ennek az egyedülálló kreatív környezetnek a különlegessége, hogy egy 8 szobás házra hasonlít - saját főbejárattal és számos, egymással kapcsolatban álló belső helyiséggel rendelkezik. Minden szoba a legújabb gyártási technológiával felszerelt, így egyszerre több szoba is használható forgatásra és hangfelvételre. A stúdióban található összes helyszín mozgatható falakat kapott, így az adott forgatókönyv igényei szerint alakíthatók. A zökkenőmentes tartalomgyártás érdekében egy saját, 160 négyzetméteres kellékraktár is helyet kapott a TheSoul stúdióban.

„A közelmúltban nyitottuk meg a rigai stúdiónkat, valamint a székhelyünkön, Cipruson is új irodákat adtunk át. Biztosak vagyunk benne, hogy az új helyszínen is csodálatos környezetet teremtettünk a már meglévő és a jövőben hozzánk csatlakozó kollégáink, a SoulMate-ek számára. A csapatainkat rendszeresen megkérdezzük arról, hogy mi motiválja őket, ezért tudjuk, hogy a versenyképes juttatások és a munka-magánélet egyensúlya legalább annyira fontosak, mint a munkát megkönnyítő munkaeszközök biztosítása" - mondta el Tatsiana Malinouskaya, a TheSoul Publishing Tehetségekért, Sokszínűségért és Befogadásért felelős igazgatója.

„Célunk, hogy a budapesti stúdiónkban elérhető több mint 100 nyitott pozíció többségét még 2022 vége előtt betöltsük, és 2023 első felében még tovább bővítsük a munkalehetőségek listáját. Jelenleg elsősorban arra fókuszálunk, hogy betöltsük a videóprodukciós csapatainkon belül a színészekre és videósokra váró 70 pozíciót, de számos más munkakörbe is keresünk munkatársakat, többek között a gyártási, HR- és IT-területekre. Egy olyan növekedési szakasz kezdetén járunk, amelynek során számos új és izgalmas területet fedezünk majd fel – mint például a VR & AR, videójátékok, e-kereskedelem és napirenden van a rendkívül sikeres zenei részlegünk további bővítése is” - mondta el Aleksandra Sulimko, a TheSoul Publishing HR-vezetője.

A nyitott pozíciókkal kapcsolatos további részletek a stúdió weboldalán és a TheSoul közösségi média csatornáin keresztül érhetők el: https://www.jointhesoul.com/budapest-office

A TheSoul Publishing

A TheSoul Publishing díjnyertes digitális stúdió, amely szórakoztató, pozitív és egyedi tartalmakat gyárt a globális közönség számára.

A világ egyik legtermékenyebb és legnépszerűbb online médiavállalata, a TheSoul Publishing világszerte több mint 1,5 milliárd felhasználóhoz jut el a Facebook, Instagram, TikTok, YouTube, Pinterest és Snapchat platformokon keresztül. Nemzetközi kreatív csapata 20 különböző nyelven szállítja az izgalmas tartalmakat minden korosztály számára, amelyeket egy közösségi média által vezérelt, platformokon átívelő hálózaton keresztül terjeszt.

A TheSoul Publishing médiamárkák portfóliójában a legmodernebb 3D és stop-motion technológiától, a szórakoztató élőszereplős filmeken és a fülbemászó zenei videókon át, az inspiráló kézműves projektek és élénk animációkig minden megtalálható. A TheSoul Publishing jól ismert csatornáinak égisze alá tartozik a 5-Minute Crafts®, Bright Side, 123 GO!, Avocado Couple, La La Life, Teen-Z, Baby Zoo, Slick Slime Sam és Polar.

Legnézettebb csatornája, a 5-Minute Crafts® amellett, hogy a világ első számú digitális DIY márkája, az egyetlen olyan márka, ami stabilan szerepel a YouTube és a Facebook Top 10-es listáján.

A stúdió jelenlegi kezdeményezései közé tartozik a különböző közösségi média, zene, podcast és streaming felületeken történő terjeszkedés. Ebbe nem csupán a TikTok, Instagram, Snap, Roku, Apple, Spotify, Amazon Prime tartoznak bele, hanem kínai platformok is, mint a Xigua, Douyin és Bilibili. További cél a vállalat különleges, globális produkciós csapatának növelése, hogy a csatornák rajongóinak még több olyan tartalmat nyújthassanak, amire vágynak.

A TheSoul Publishing számos elismerést tudhat magáénak, többek között a Webby, Shorty, Telly, Viddy, Streamy, Stevie és Lovie-díjakon kapott rangos elismeréseket és jelöléseket. Emellett a vállalat elnyerte az „Év Digitális Stúdiója” díjat a Digiday 2021 Video & TV Awards-on, legutóbbi sikere pedig, hogy a The Drum 2022-es Digital Industry Awards díjátadóján „Az év digitális csapata” díjra jelölték.

A TheSoul Publishing székhelye Cipruson található, nemzetközi produkciós csapata több mint 70 országot és hat kontinenst ölel fel. A vállalat legmodernebb stúdiól étesítményei Európa-szerte a ciprusi Limassolban, a lettországi Rigában és a legutóbb megnyitott, budapesti stúdióban találhatók.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!