Távozott Fiala János a 168 Órától

Távozott Fiala János a 168 Órától
Saját műsorában jelentette be a hírt, maga kezdeményezte távozását.

A csütörtök reggeli Keljfeljancsi adásában jelentette be Fiala János felmondását, a jelen feltételek mentén nem kívánta már folytatni a műsort - írja a kreativ.hu. A műsorvezető azt mondta a Media1-nek, hogy Milkovics Pállal, a 168 Órát tulajdonló Michaeli, Schwartz & Brit Média vezérigazgatójával 2020-ban történt megállapodása után mindössze nagyjából három hónapig voltak rendben a dolgok, majd ezt követően fokozatosan egyre rosszabbá, míg végül teljesen vállalhatatlanná váltak a feltételek számára.

Ezek között említette, hogy egyre rosszabb és kisebb helyszínen kellett dolgoznia, egyre kisebb létszámú stábbal, és anyagilag is egyre rosszabb feltételek mellett. Állítása szerint a választásokat követően végül már ingyen kellett dolgoznia, ennek ellenére egy darabig még tovább gyártotta a műsort. Fiala eközben úgy érezte, hogy a 168.hu tartalmi színvonala is jelentősen távolodik attól, amivel azonosulni tud.

Milkovics Pál vezérigazgató több más ismert műsorkészítőt, köztük Szilágyi Jánost, Gundel Takács Gábort és Csernus Imrét is leigazolta korábban, mostanra azonban szinte már teljesen leépült a 168 Óra és a mögötte álló médiacsoport online streaming részlege. Áprilisban pedig költségoptimalizálásra hivatkozva elküldték a 168 Óra hetilap teljes szerkesztőségét, és külsősöktől rendelt cikkekkel töltik meg a lapszámokat.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!