Születésnapi adománygyűjtés hírességekkel a Vakok Iskolája javára

Születésnapi adománygyűjtés hírességekkel a Vakok Iskolája javára
Ismét jótékonysági adománygyűjtésre hívja fel a figyelmet a Baptista Szeretetszolgálat programszervezője, Baricz Dezső. Immár hagyományként születésnapja alkalmából azt kéri, hogy támogassuk közösen a Vakok Iskoláját. Február 16-án a születésnapi összejövetelen jótékony célból népszerű sztárvendégek lépnek fel, hangsúlyozva az adománygyűjtés fontosságát: Szentpéteri Csilla, zongoraművésznő, Gáspár Győző; Marcellina, szaxofonművész, énekes; Pál Dénes, előadóművész is szórakoztatja a közönséget a zártkörű eseményen. Az est műsorvezetői: Gáspár Bea és Harsányi Levente, rádiós műsorvezető.

Baricz Dezső segítségével több mint százezer gyermek vehetett részt különböző, egyedülálló programokon. A hátrányos helyzetű családoknak folyamatosan gyűjt élelmiszereket, játékokat, és káprázatos programokkal lepi meg őket, egy kis időre kiszakítva őket a nehéz mindennapokból.

"A születésnapi pénzadománygyűjtést idén negyedik alkalommal szervezem meg. 2020-ban a törökbálinti Tábitha Gyermekhospice Háznak 560.000 Ft-ot, 2022-ben a csepeli Majd Megnövök Óvoda javára 587.000 Ft-ot, 2023-ban a Heim Pál Gyermekkórház számára gyűjtöttem sikeresen 919.000 Ft-ot. Az elmúlt évek tapasztalatait látva, az összefogás sikeresen működik, amennyiben egy nemes célt szolgálunk. A célom az, hogy minél több pénzbeli adomány jöjjön össze a Vakok Iskolája javára, hogy egy olyan hintát tudjanak vásárolni, amelyet kerekesszékesek használhatnak. Nem utolsó sorban szerettem volna felhívni a figyelmet arra, hogy úgy is lehet ünnepelni egy születésnapot, hogy közben jót tesz az ember másokkal. Egy Születésnapi Adománygyűjtés Partyt is szervezek, sztárokkal, ahol fellép Szentpéteri Csilla, zongoraművésznő és zenésztársai: Derzsi Zsolt, Kaboldy András, Kovács Norbert, Gáspár Győző; Marcellina, szaxofonművész, énekes; Pál Dénes, előadóművész is, továbbá áldást mond Dr. Szilágyi Béla, a Baptista Szeretetszolgálat elnöke. Az esemény házigazdája és műsorvezetője Gáspár Bea és Harsányi Levente. Az esemény a Pizza King Express jóvoltából, Melhem Saad, a Regio Játék, a Geider Divat Gyerekruha támogatásával a Baptista Szeretetszolgálat szervezésében valósul meg" - mondta Baricz Dezső.

Támogassuk együtt a Vakok Iskoláját szívünk szerint!
Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány
Bank neve: UniCredit Bank
Számlaszám: 10918001-55555555-55555555
Közlemény: Születésnap

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!