Szűcs László lett a SkyShowtime egyik regionális vezetője

Szűcs László lett a SkyShowtime egyik regionális vezetője
Szűcs László lett a néhány európai országban épp a napokban elinduló, és hamarosan Magyarországon is elstartoló SkyShowtime streamingszolgáltatás regionális marketing és partnerségi igazgatója.

Augusztustól Szűcs László lett a SkyShowtime regionális marketing és partnerségi igazgatója – tudta meg a SorozatWiki. A szakember 7 éven át volt a Paramount (korábban ViacomCBS) regionális kommunikációs igazgatója. A tévétársasághoz itthon többek között a Comedy Central és a Nickelodeon névvel ellátott adók, valamint a Paramount Network tartozik. Szűcs a SkyShowtime-nál Közép- és Kelet-Európa 14 országában lett felelős a PR- és marketingkommunikációért, valamint a terjesztő partnerekkel folytatott marketing együttműködésekért.

“Szerencsés vagyok, hogy számos új termék és szolgáltatás bevezetésének a kommunikációjában vehettem részt korábban a UPC-nél és a Paramountnál is, a szélessávú internet és digitális kábeltévés szolgáltatásoktól, változatos tévécsatornákon át, a VOD szolgáltatásokig. A SkyShowtime vadonatúj streaming szolgáltatás közép- és kelet-európai bevezetésének a fogyasztói és üzleti kommunikációja pedig minden eddiginél izgalmasabbnak ígérkezik” – mondta Szűcs László a SorozatWikinek.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!