Személycserék a Vodafone vezetésében

Személycserék a Vodafone vezetésében
A 4iG Nyrt. igazgatósága a Vodafone Magyarország és a meglévő távközlési portfólió integrációja érdekében új felsővezetőket nevezett ki a cégcsoporthoz frissen csatlakozott társaság, valamint a 4iG Nyrt. irányításába.

A Vodafone Magyarország Zrt. igazgatósága Blénessy Lászlót, a 4iG csoport üzleti folyamataiért felelős általános vezérigazgató-helyettesét választotta meg új vezérigazgatónak, és változott a vezérigazgató-helyettesek személye is a nemrég felvásárolt telekommunikációs cégnél - közölte a 4iG távközlési és informatikai vállalat.

Blénessy László, a Vodafone Magyarország Zrt. új vezérigazgatója

Az új vezérigazgató munkáját általános vezérigazgató-helyettesként Tábori Tamás, a 4iG tulajdonában lévő DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. ügyvezetője segíti, aki kettős pozíciójában a társaságok szolgáltatási területeinek összehangolását támogatja majd.

Tábori Tamás, általános vezérigazgató-helyettes

A Vodafone pénzügyi vezérigazgató-helyettese Thurzó Csaba, a 4iG csoport gazdasági vezérigazgató-helyettese lett.

Thurzó Csaba, a 4iG csoport gazdasági vezérigazgató-helyettese

Március 1-jétől a 4iG felsővezetésébe újabb vezérigazgató-helyettes érkezik Sacha Dudler személyében, aki a transzformációs és integrációs folyamatok irányításáért felel a teljes csoporton belül.

Az új vezetők feladata a csoporton belüli szinergiák azonosítása és az üzleti működési folyamatok összehangolása lesz - összegezte a tőzsdén jegyzett vállalat az MTI-nek eljuttatott közleményében.

A cikk teljes tartalma a Növekedés oldalán érhető el.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!