Székely Tamás a Kaspersky új magyarországi igazgatója

Székely Tamás a Kaspersky új magyarországi igazgatója
Székely Tamás több mint 20 év IT-szektoban szerzett hazai és nemzetközi tapasztalatot követően csatlakozik a Kasperskyhez, mint a kiberbiztonsági vállalat új magyarországi igazgatója.

Új pozíciójában legfőbb feladatai közé tartozik a vállalati stratégiák végrehajtása, az üzleti fejlesztések felügyelete, a Kaspersky helyi disztribútor- és partnerhálózatának irányítása, valamint az erős ügyfélkapcsolatok kiépítésének biztosítása az egész országban.

Az új magyarországi igazgató az IT-szektorban mind értékesítési, mind üzleti területen jelentős tapasztalatokat szerzett, beleértve a legnagyobb internacionális szoftvercégek nemzetközi és magyarországi üzletvitelét és működtetését. Célorientált vezetőként nyomás alatt is jól boldogul, és bizonyítottan eredményes a folyamatos növekedés biztosításában és a piaci részesedés növelésében.

"Izgatottan várom, hogy részt vehessek a Kaspersky magyarországi jövőjének alakításában. A Kaspersky iparágvezető technológián alapuló portfóliója megoldást nyújt a folyamatosan növekvő fenyegetésekkel szemben, mind az egyéni felhasználók, mind a vállalkozások számára." - mondta az újonnan kinevezett igazgató.

Székely Tamás Budapesten dolgozik majd, és közvetlenül Miroslav Koren, Kelet-Európáért felelős igazgatónak fog jelenteni.

"Nagy örömünkre szolgál, hogy üdvözölhetjük Tamást a vállalatnál. Tapasztalatainak és kapcsolatainak köszönhetően biztosak vagyunk benne, hogy segíteni fogja növekedésünket, az erősebb és sikeresebb ügyfél- és partnerkapcsolatok kiépítését, és hozzájárul magyarországi terjeszkedésünkhöz. Tudjuk, hogy Tamás a Kaspersky értékeit képviselve segíti majd erőfeszítéseinket, hogy megvédjük azt, ami a legfontosabb a vállalkozások és a fogyasztók számára" - nyilatkozta Miroslav Koren, a Kaspersky Kelet-Európáért felelős igazgatója.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!