Rendkívüli elnökségi tisztújítás az IAB Hungary elnökségében

Rendkívüli elnökségi tisztújítás az IAB Hungary elnökségében
Novák Péter februárban távozott a Dentsu Hungary vezérigazgatói pozíciójából, karrierjét média oldalon, a Httpool by Aleph hazai leányvállalatának vezetőjeként folytatja. A munkahelyváltása szektorváltást is jelentett, amely miatt IAB elnökségi tagsági megbízatása megszűnt, de továbbra is az IAB Adex Munkacsoportjának vezetője marad.

Gandera Balázs 2008 óta foglalkozik digitális kommunikációval; eredeti szakmája szerint mérnök-informatikus, későbbi tanulmányai során közgazdász MBA diplomát szerzett. 2008 óta az INTREN vezetője, amely hazánk egyik élenjáró, független digitális tanácsadó ügynökségeként saját hirdetési, analitikai, social media, SEO és martech csapattal szolgálja ki partnereit.

Balázs tavaly december óta vezeti a kezdeményezésére megalakult PPC Munkacsoportot, amelynek többek között az is célja, hogy segítse a kvalifikált munkaerő és a cégek egymásra találását, illetve a hazai PPC terület független szereplőinek munkáját olyan állásfoglalásokkal és jogi kérdések körbejárásával támogassa, amelyekre önállóan nincs kapacitásuk.

Sopov István, az IAB Hungary elnökségének vezetője az IAB Hungary júniusi taggyűlésén megköszönte Novák Péter eddigi elnökségi munkáját, miközben kiemelte, nagyon örül annak, hogy Péter továbbra is fontos szereplője marad a szervezetnek. Gandera Balázs kinevezéséhez gratulálva izgalmas, eredményes munkát kívánt számára az IAB Hungary elnökségében is.

 

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!