Platina és arany díjak New Yorkban - magyar sikerek a Muse Awards-on

Platina és arany díjak New Yorkban - magyar sikerek a Muse Awards-on
Rendkívül sikeresen szerepelt a Lounge Group a New York-ban rendezett Muse Creative Awards-on, ahová több mint 6000 nevezés érkezett a világ minden tájáról.

Az ügynökség összesen 16 platinum és 13 arany díjat hozott haza a megmérettetésről, amelyen a Warner Bros., az IBM, a Mercedes-Benz vagy éppen a Fiverr mellett a Lounge Group ügyfeleinek kampányai is kiválóan szerepeltek.

"Az IAA (International Awards Associate) elismerését fejezi ki minden jelentkezőnek a szakmájuk iránti elkötelezettségükért, és szűnni nem akaró szenvedélyükért, amely tovább szélesíti a kreativitás határait.” – nyilatkozta Thomas Brandt a 37 tagú nemzetközi zsűri és az IAA nevében.

A Lounge Group díjnyertes pályázatai között található például az „Elfüstölt esélyek”, a dohányzás káros hatásait bemutató társadalmi szemléletformáló kampány, az MVM Edison Startup reklámfilmje, és a Szerencsejáték Zrt. számára készített több kampány is.

 

“Azt gondolom, hogy a MUSE-on elért sikerek azt jelzik, hogy jó úton haladunk, és ügyfeleink nem csak a kampányaik hatékonyságára lehetnek büszkék, hanem a közös munkáink szakmai színvonalára is.” - mondta el Radovics Péter, a Lounge kreatívigazgatója.

A nyertesek listája és a kampányok bemutatása az alábbi linken található:

https://museaward.com/winner.php

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!