Példaképdíjat alapít a Digital Hungary

Példaképdíjat alapít a Digital Hungary
A hagyományteremtő kezdeményezés célja, hogy elismerésben részesítse azokat a szakembereket a marketing, PR, e-kereskedelem és cégvezetés területéről, akik valami maradandót, példaértékűt alkottak. A díjat október 4-én az Internet Hungary konferencián adják át Siófokon.

Szakmai kiválóságokat, pédaképeket kíván díjjal elismerni a Digital Hungary az újonnan alapított Példakép Díjjal.
A Digital Hungary általában is a tudásmegosztást, a szakmai kérdések megvitatását, az aktuális eseményekre való reagálást tekinti fő feladatának, ehhez illeszkedik az a törekvés is, hogy reflektorfénybe helyezzen olyan szakembereket, akik példaképek lehetnek mások számára.

A Digital Hungary által felkért kategóriánként 7-7 fős szakmai ajánló testületek adnak le javaslatokat a jelöltek személyére vonatkozóan, mindenki két-két szakembert jelölhet. Az így összeállt 14 fős lista alapján a Digital Hungary Példakép Díj jelölő grémiuma titkos szavazással választja ki a kategóriánkénti három-három jelöltet, akikre már a nagyközönség voksolhat szeptemberi hónapban.
A díj nyerteseivel az Internet Hungary konferencián ismerkedhetünk meg október 4-én.

„A Digital Hungary küldetése, hogy ráirányítsa a figyelmet az olyan eredményekre, produktumokra, szakmai teljesítményekre, amelyek mások számára is követendő példával szolgálnak. Szeretnénk még inkább kiemelni a tömegből azokat a szakembereket, akikre felnézhetünk, akik valami jelentőset tettek le az asztalra, és amolyan világítótoronyként tekinthetünk rájuk a szakmai közegben. Épp ezért is egy világítótornyot szimbolizál a díj maga” – árulta el Csermely Ákos, a Digital Hungary alapítója.

A Digital Hungary Példakép Díj jelöltje lehet bárki, akinek a munkája, szakmaisága, tevékenysége elismerésre méltó, akinek stratégiai döntései, kreatív ötletei, szakmai kezdeményezései mintaértékűek – és ezen szakmai teljesítményük 2022. június 30-ával bezárólag megvalósult. 
A szakmai ajánlások beérkezése és a grémium titkos szavazása augusztus folyamán zajlik, a díj jelöltjeinek bemutatására szeptember 6-án kerül sor. A nagyközönség szeptember 8. és 27. között adhatja le majd voksát, hogy kiderüljön, kik a Digital Hungary Példakép Díj idei nyertesei.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!


Ganzler Orsolya

Kommunikációs tanácsadó és PR szakember, aki a média oldalát is jól ismeri. 14 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik. Dolgozott magyarországi kommunikációs ügynökségeknél dolgozott olyan …