Novák Péter érkezett a Httpool by Aleph magyarországi csapatának élére

Novák Péter érkezett a Httpool by Aleph magyarországi csapatának élére
Megerősíti magyarországi csapatát a Httpool by Aleph: Novák Péter country managerként veszi át a hazai leányvállalat vezetését. A média, a digitális marketing, valamint az üzletfejlesztés területén 25 éves iparági tapasztalattal rendelkező szakember a dentsu Hungary vezérigazgatói pozíciójából érkezett.

A hazai piacon számos közösségi médiaplatformot, köztük a Metát is hivatalos sales partnerként képviselő Httpool by Aleph széles ismeretekkel és tapasztalatokkal rendelkező vezetőt igazolt.

„Péter személyében megtaláltuk a megfelelő vezetőt erős magyarországi csapatunk számára" – nyilatkozta a témában Timotej Gala, a vállalat ügyvezető igazgatója, aki hozzátette: „A közelmúltban kötött Meta Authorized Sales Partner (ASP) együttműködésünk üzleti tanácsadással, valamint kampányok tervezésével, kezelésével, finomhangolásával és optimalizálásával is erősíti szolgáltatási kínálatunkat. Péter hatalmas szakmai tapasztalata tovább segíti a magyar hirdetőket és ügynökségeket abban, hogy még közelebb kerüljenek az általunk kínált szolgáltatásokhoz."

Novák Péter a dentsu Hungary vezérigazgatói pozíciójából érkezik a Httpool by Aleph-hez. A média, a digitális marketing, valamint az üzletfejlesztés területén 25 éves iparági tapasztalattal rendelkező szakember feladata, hogy támogassa a Facebook, a Twitter, a Snapchat, a Spotify, a Reddit, a Digital Turbine, illetve a TikTok értékesítési csapatai, valamint a honi média- és reklámpiac közötti partnerségek további fejlődését.

„Nagy örömmel vállaltam el a Httpool by Aleph magyarországi vezetését" – nyilatkozta Novák Péter. „Az összes releváns közösségi médiaplatformmal való kiterjedt partnerségünknek köszönhetően az országban működő vállalatok, hirdetők és ügynökségek számára itthon eddig soha nem látott szintű szolgáltatást és tanácsadást tudunk nyújtani. Emellett tevékenységünk célja az is, hogy a piacra eljuttassuk az általunk képviselt platformok tudását. Ingyenes képzések és workshopok révén szeretnénk lehetővé tenni, hogy a piac minden szereplője kiaknázhassa partnerplatformjaink előnyeit, lehetőségeit, ezzel is segítve üzleti növekedésüket itthon és külföldön."

 

Novák Péter (Fotó: Köő Adrienn)

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!