Női taggal bővült a Rossmann cégvezetése

Női taggal bővült a Rossmann cégvezetése
Új, női taggal bővült a hazai Rossmann cégvezetése. Szurma Gyöngyi 2002 óta erősíti a Rossmann csapatát, jelenleg értékesítési vezetőként dolgozik az ország egyik legnagyobb drogéria-hálózatánál. Izgalmas karrierútját több, nagyvállalatnál betöltött vezetői pozíció és diploma színesíti, jelenleg a vállalat cégvezetésének egyetlen női tagja.

Szurma Gyöngyi 1996-ban végzett a József Attila Tudományegyetem Természettudományi Karán, mint biológia-kémia szakos középiskolai tanár. Pályája azonban nem a katedrán teljesedett ki, a kereskedelem expanziós robbanásának köszönhetően végül - több nyelven beszélő, motivált diplomás fiatalként - a Baumax barkácsáruházláncnál indult, ahol kezdetben áruházvezető, később területi vezető, majd értékesítési vezető pozíciót töltött be. A Baumax után 2001-ben csatlakozott a Tesco Magyarországhoz, mint áruházigazgató, 2002-től pedig a Rossmann Magyarországnál folytatta karrierje építését értékesítési vezetőként.

„Amikor 20 évvel ezelőtt csatlakoztam a Rossmannhoz, mindössze 72 üzlete volt Magyarországon a hálózatnak. Azóta ez a szám több, mint 230-ra nőtt és folyamatosan nyitjuk új boltjainkat országszerte. Izgalmas 20 év van mögöttem: volt lehetőségem a beszerzési osztályt is vezetni, illetve nemrég cégvezetői kinevezést kaptam – árulta el Szurma Gyöngyi, a Rossmann Magyarország értékesítési vezetője.

A hazai cégvezetés Tóth Gergely cégvezető, Flórián László és Németh Kornél ügyvezetők mellett most Gyöngyi személyében egy női vezetővel bővült.

„Közel kétezer főt számlál a Rossmann munkavállalói létszáma, akik többségében hölgyek. Örömmel dolgozom egy ilyen modern szemléletű vállalatnál, ahol a lehetőségek mindenki számára egyformán adottak. Azt gondolom, remek példa az én utam arra, hogy nőként is lehet érvényesülni a mai világban. Vezetői munkám során mindig is hittem abban, hogy az általam vezetett csapatban rejlő szinergiákat kihasználva, együtt többre vagyunk képesek, mint az egyének egyedül elszigetelődve. A pozitív szemléletemnek köszönhetően folyamatosan magas szinten tudtam tartani a motivációmat, amit a közvetlen környezetem is magáévá tett, így mára egy nagyon elkötelezett, lojális, összetartó csapattal dolgozhatunk együtt. Az újratervezés képessége pedig igazán nagy kincs ebben a gyorsan változó, bizonytalan világban" – tette hozzá Szurma Gyöngyi.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!