Nagy siker a Fókusz Plusz gyermeknapi adománygyűjtése

Nagy siker a Fókusz Plusz gyermeknapi adománygyűjtése
11 millió forint gyűlt össze a Bátor Tábor javára.

Gyereknapi, adománygyűjtő különkiadással jelentkezett május 28-án az RTL Klub Fókusz Plusz című műsora, amellyel – immár hagyományosan – a Bátor Tábor Alapítvány számára gyűjtött adományt, méghozzá hatalmas sikerrel. A műsor hatására 11 millió forint gyűlt össze, amely összeget az RTL Magyarország további 10 millió forinttal egészíti ki. Ezzel együtt az RTL Magyarország az elmúlt évek adománygyűjtései során közel 120 millió forintot gyűjtött össze a Bátor Tábornak.

A Bátor Tábor Alapítvány több, mint két évtizede nyújt élményt, erőt, és hitet a gyógyuláshoz daganatos és krónikus betegséggel küzdő gyermekeknek és családjaiknak. Az Alapítvány ingyenes táborai, kórházi, iskolai és online programjai abban segítenek, hogy a játék gyógyító ereje révén növeljék a gyerekek önmagukba és a gyógyulásukba vetett hitüket és életre szóló sikerélményeket szerezzenek. A Bátor Tábor programjain 2001 óta már több, mint 15 000 súlyosan beteg gyerek és családtagja vett részt.

Ezt a rendkívüli munkát támogatja az RTL Magyarország adománygyűjtő műsoraival. Az idei, gyermeknapi Fókusz Plusz során a nézők összesen 11 millió forintot adományoztak. Az összegyűlt összeget az RTL Magyarország további 10 millió forinttal egészíti ki.

Az adománygyűjtéshez a továbbiakban is lehet csatlakozni, ha valaki most lemaradt. Az 13600-as adományvonalra érkező hívásokkal és SMS üzenetekkel, valamint a 02-es kód megadásával egész évben támogatható a Bátor Tábor Alapítvány munkája.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!