Minden kollégája nevében adományoz a Magyar Bankholding Csoport a Kárpátaljáról menekülők megsegítésére

Minden kollégája nevében adományoz a Magyar Bankholding Csoport a Kárpátaljáról menekülők megsegítésére
A Magyar Bankholding Csoport elkötelezett az Ukrajnából menekülők megsegítése mellett. A bankcsoport – a háborúra reagálva – minden egyes munkatársa nevében 1000 forintot, összesen 10.500.000 forintot adományoz a Híd Kárpátaljáért segélyprogramon keresztül.

A Magyar Bankholding Csoport az adományozást a bankcsoport március 11-én megtartott belső vállalati rendezvényén jelentette be, ahol a kollégákat további adományozásra ösztönözte.

„Az ország egyik legnagyobb vállalatcsoportjaként fontosnak éreztük, hogy a társadalom iránti felelősségünket gyakorolva, mi is csatlakozzunk a Híd Kárpátaljáért kezdeményezéshez. A közös adományon túl számos kollégánk önkéntes munkával is támogatja a háború elől menekülőket, ami a Magyar Bankholding tulajdonosi körét és vezetőségét is inspirálja a további segítségnyújtásra” – mondta dr. Barna Zsolt, a Magyar Bankholding elnök-vezérigazgatója.

A Híd Kárpátaljáért összefogásnak a 1357-es telefonszámon hívásonként, illetve sms-enként 500 forintot lehet felajánlani. A program a 11711711-22222222 számlaszámon is fogadja a felajánlók pénzügyi hozzájárulásait; ezen felül a segélyprogramban résztvevő karitatív szervezetek szálláshelyek és befogadó családok jelentkezését, valamint étkezési kapacitások és tartós élelmiszer felajánlását, vállalkozók, önkormányzatok és magánszemélyek felajánlásait is várják.

 

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!