Meghalt Alexander Brody

Meghalt Alexander Brody
A Magyar Reklámszövetség Tiszteletbeli Örökös Tagja, Alexander Brody a hétvégén távozott 89 éves korában. A szakember, író, üzletember pályafutása során igen sokat tett a reklámipar fejlődéséért és példájával, életművével nagy hatással volt a nemzetközi- és ezáltal a magyar kommunikációs iparágra. Az MRSZ eddig hét kiváló szakembernek adományozott Tiszteletbeli Örökös Tag címet. Legutóbb a világhírű reklámszakember számára a kitüntetést igazoló oklevelet 2020 szeptemberében Gulyás János, az MRSZ elnöke adta át - a járványhelyzetre való tekintettel – egy szűk körű baráti vacsora keretében. Alexander Brody-t a Magyar Reklámszövetség saját halottjának tekinti.

Alexander Brody az elmúlt több évtizednyi aktív időszakában szakmai munkájával, emberi hozzáállásával és ránk hagyott örökségével óriási befolyást gyakorolt a világ- és hazai reklámszakma alakulására. Alexander Brody az MRSZ Tiszteletbeli Örökös Tagság kitüntetés átvételekor elmondott szavai - a teljes hazai kommunikációs iparág számára továbbított üzenetei - ma még erősebb érvénnyel bírnak: „A legfontosabb tanácsom, hogy legyünk nyitottak mások ötleteire, mert biztos találunk annál jobbat, mint amilyen a mi eredeti gondolatunk volt. Nagy érdeklődéssel forduljunk az emberekhez, mert tapasztalatom szerint nem pénzzel, hanem figyelemmel és figyelmeséggel lehet motiválni."

Mélységesen tisztelt és szeretett kollégánktól, barátunktól, az MRSZ Tiszteletbeli Örökös Tagjától fájdalommal búcsúzunk. Nyugodjék békében!

A Magyar Reklámszövetség

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!