Már zajlik a Példakép díj jelöltjeinek kiválasztása

Már zajlik a Példakép díj jelöltjeinek kiválasztása
Hamarosan kiderül, hogy kik lesznek azok, akik közül a nagyközönség online szavazás útján kiválaszthatja a Példakép díj nyerteseit. A díjat hagyományteremtő kezdeményezésként a Digital Hungary alapította, célja, hogy elismerésben részesítse azokat a szakembereket a marketing, PR, kereskedelem és cégvezetés területéről, akik valami maradandót, példaértékűt alkottak.

A Digital Hungary Példakép Díj jelöltje lehet bárki, akinek a munkája, szakmaisága, tevékenysége elismerésre méltó, akinek stratégiai döntései, kreatív ötletei, szakmai kezdeményezései mintaértékűek – és ezen szakmai teljesítményük 2022. június 30-ával bezárólag igazolható.

Kategóriánként 7-7 fős szakmai ajánló testület dolgozik jelenleg a jelöltek kiválasztásán. Már összeállt minden kategóriánál az a 14 fős lista, amelyről a grémiumok titkos szavazással megválasztják a Példakép díj három-három jelöltjét.

Amint a kiválasztási folyamat lezárul, a jelölteket megismerhetjük a Digital Hungary felületén. A nagyközönség szeptember 8. és 27. között szavazhat majd a jelöltekre. Akik az adott kategóriában a legtöbb voksot gyűjtik össze, azok nyerik el idén a Példakép díjat.

A díjátadóra október 4-én az Internet Hungary konferencián kerül sor Siófokon

Bővebben a díjról ebben a cikkben olvashat.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!


Ganzler Orsolya

Kommunikációs tanácsadó és PR szakember, aki a média oldalát is jól ismeri. 14 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik. Dolgozott magyarországi kommunikációs ügynökségeknél dolgozott olyan …


Címkék: Példakép