Kommunikációs vezetőt igazolt az Integritás Hatóság

Kommunikációs vezetőt igazolt az Integritás Hatóság
Mehlhoffer Tamás lett az Integritás Hatóság kommunikációs vezetője és szóvivője. A 48 éves szakember felelős ezentúl a 2022 novemberében alakult, autonóm intézmény sajtókapcsolataiért, kommunikációs felületeinek kialakításáért, működtetéséért és edukációs kampányaiért. Ő felügyeli a társadalmi felelősségvállalási tevékenységet és fenntarthatósági menedzserként az ESG szempontú aktivitásokat. Biró Ferenc elnök kabinetjének tagjaként végzi munkáját.

Ezelőtt a Tungsram PR és kommunikációs igazgatójaként volt ismert, az utóbbi 10 hónapban, a vállalat csődeljárása és felszámolása idején fenntarthatósági kommunikációval foglalkozó ügynökségét, a Region Mediát szervezte újjá, és működött együtt többek között a Green Brands-zel. Mehlhoffer Tamás a kilencvenes évek vége óta tevékeny a hazai médiában, dolgozott többek között a Népszabadságnál, a hvg.hu-nak, a BBJ-nek, állt a Haszon magazin és a Vas Népe megyei napilap élén is.

„Megtiszteltetés, hogy olyan nagyszabású ügy szolgálatába állíthatom tapasztalatomat, mint a korrupció elleni küzdelem. Minden PR-szakember professzionális célja, hogy jelentős társadalmi hatást érjen el munkájával, és itt lehetőséget kaptam erre” - mondta a szakember.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!