Kivételes karrierlehetőséget kínál a Lufthansa Systems Hungária

Kivételes karrierlehetőséget kínál a Lufthansa Systems Hungária
A Lufthansa Systems Hungária feltett szándéka, hogy a jövő IT szakemberei számára vonzó karrierlehetőséget és hosszútávú perspektívát kínáljon egy egyedi területen. A légiközlekedési informatika egyik piacvezető vállalata ennek érdekében idén is elindítja IT Young Professional Programját, amelybe általános szoftverfejlesztési ismeretekkel rendelkező, tehetséges fiatalok jelentkezését várja, akik a cég budapesti és szegedi csapatainál kezdhetik meg karrierjük építését.

Tizenegy éve már, hogy a Lufthansa Systems Hungária létrehozta tehetségprogramját, az IT Young Professional Programot, és azóta is évről évre várja a lelkes, fiatal programozók jelentkezését. A vállalat páratlan lehetőséget kínál a pályakezdők számára: a program 2 hónapos tanulási időszaka során egy közös projektfeladaton keresztül ismerhetik meg a légiközlekedési informatika világát és mélyíthetik el szakmai tudásukat. Az IT ismeretek mellett minden olyan készséget is elsajátíthatnak – együttműködés, problémamegoldás, prezentáció –, amire a személyes fejlődésükhöz és a sikeres munkavégzéshez szükségük lehet a későbbiekben. A résztvevők már a program elejétől határozatlan idejű munkaszerződéssel és teljes értékű juttatási csomaggal csatlakozhatnak a céghez. 2022-ben 10-15 tehetséges fiatal vághat bele a programba ezen az egyedi területen, a jelentkezéseket folyamatosan, június 5-ig várják. Az ideális jelöltnek mindössze három nélkülözhetetlen feltételnek kell megfelelnie: általános szoftverfejlesztési tudással és magabiztos angol nyelvismerettel kell rendelkeznie, emellett pedig fontos a csapatmunkára való nyitottság is.

„Azt gondolom, hogy ez egy kiváló lehetőség, hiszen nem csupán a szoftverfejlesztés terén fejlődhetnek tovább a résztvevők, hanem megismerkedhetnek az agilis módszertannal is" – mondta Turcsikné Gáspár Georgina, a Lufthansa Systems Hungária HR vezetője – „Itt megnyílik a kapu a jelentkezők számára, hogy egy olyan szakmai és emberi közösség részei legyenek, ahol a munka élmény, a fejlődés pedig állandó."

A program július 4-én veszi kezdetét, a fókuszban pedig a projektorientált gyakorlati oktatás áll. A tanulási folyamat nem a megszokott módon zajlik: a program résztvevői egy demó projekt kidolgozásán keresztül, tapasztalati úton és agilis szemlélettel sajátíthatják el a vállalatspecifikus ismereteket. Az alapok elsajátítása után a fiatalok szeptembertől már éles környezetben dolgoznak és kapcsolódhatnak be a cég ügyfeleivel együttműködésben zajló munkába. Azon túl, hogy olyan rendszereket fejleszthetnek, amelyek naponta több millió utas kényelmét és biztonságát szavatolják, betekintést nyerhetnek a Lufthansa Systems Hungária innovációs projektjeibe is – egy támogató közegben, a tapasztalt munkatársak folyamatos mentorálása mellett.

A programról további információk az alábbi oldalon: job.lhsystems.hu/yp

A Lufthansa Systems Hungáriáról

Az 1995-ben, a Lufthansa Systems cégcsoport részeként alapított Lufthansa Systems Hungária elsősorban légiközlekedési informatikai alkalmazások fejlesztésére, tesztelésére, üzemeltetésére és légiipari ügyfeleknek nyújtott tanácsadásra specializálódott, de más iparágakban tevékenykedő ügyfeleknek is biztosít informatikai megoldásokat.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Lufthansa, karrier