Kihirdette az idei kiemelt partner minősítéseket a Google

Kihirdette az idei kiemelt partner minősítéseket a Google
2022 február végéig kiértesítette a Google azokat a vállalkozásokat, amelyek kiérdemelték a Google Partner jelvény jogos használatát.

„A mai napon nagy örömmel számolunk be az új Google Partners programról és a vele járó előnyökről, melyek célja, hogy segítsünk a növekedés és a siker új szintjeit elérni. Ezúton szeretnénk gratulálni azoknak a cégeknek, amelyek megszerezték a Kiemelt Partner státuszt. Ezt a státuszt jelenleg évente, a partnerek felső 3 százalékának ítéljük oda minden egyes országban” - olvasható a Google közleményében.

Hogyan válhat valaki Kiemelt Google Partnerré?

A cégeknek meg kell felelniük az elvárt Partner-követelményeknek, és az adott országban a résztvevő vállalatok felső 3 százalékába kell kerülniük (évente meghatározva) ahhoz, hogy Kiemelt Partnerré válhassanak. A Kiemelt Partner-státuszra való jogosultság értékelése annak függvénye, hogy a többi vállalat az adott országban hogyan teljesít. Az értékelés országonként eltérő, és évente történik. Előfordulhat, hogy a Kiemelt Partner-státusz nem minden országban áll rendelkezésre.

Magyarországon a felső 3 százalékába került, ezáltal jogosulttá vált a Kiemelt Partneri jelvény használatára a Lounge Group (New Land Media) ügynökség.

„2017 óta folyamatosan partnerei vagyunk a Google-nek, idén is a Google Partner jelvény hivatalos használatához és a partnerség meghosszabbításához a teljes digital csapat letette a vizsgát. Ezen felül sikerült megfelelnünk azon követelményeknek, amellyel a vállalatok felső 3 százalékába kerültünk, így a Kiemelt Partner státuszt is kiérdemelte ügynökségünk.” – mondta el Hidvégi Krisztina a Lounge Group médiaigazgatója.

„A(z) New Land Media Kft. Kiemelt Partner – 2022 szinten van. A(z) New Land Media Kft. az országán belül az első vállalatok között van, és az összes partnerkövetelményt teljesítette.” - áll a Google hivatalos oldalán, amelyről bővebben ezen a linken olvashatnak.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!