Kereskedelmi igazgatót igazolt az Osztrák Posta magyar leányvállalata

Kereskedelmi igazgatót igazolt az Osztrák Posta magyar leányvállalata
Új kereskedelmi igazgató csatlakozott az Express One Hungary Kft.-hez: Törőcsik Gergő 2023 tavaszától tölti be a pozíciót az Osztrák Posta magyarországi leányvállalatánál.

Törőcsik Gergő tapasztalt logisztikai szakember, több mint tíz esztendőt töltött el a szakterületen különböző cégeknél. Az Edutus Egyetemen szerezte diplomáját kereskedelem és marketing szakirányon, majd hosszú ideig a Realm Global Kft.-nél volt értékesítő. Innen váltott a DHL-hez, ahol a panaszos ügyek kezelésétől az értékesítésen át az üzletfejlesztésig számos területtel foglalkozott. 2017 és 2018 között az e-kereskedelmi üzletfejlesztésért felelt, irányítása alatt sikerült növelni az e-kereskedelmi üzletrészt a DHL portfóliójában.

2018 decemberétől a Magyar Posta logisztikai termékfejlesztési igazgatójaként dolgozott. Hozzá köthető az MPL 400 új csomagautomatájának bevezetése, de a szolgáltatás elektronikus megrendelését biztosító informatikai alkalmazás, az MPL API bevezetése is, amely előmozdította a postai szolgáltatás digitalizációját.

2023 tavaszától Törőcsik Gergő a 2022-es évben 45%-os növekedést produkáló Express One Hungary Kft. kereskedelmi igazgatója, ő irányítja az értékesítési, marketing és ügyfélszolgálati területeket, aktívan részt vesz az üzleti stratégia kialakításában, az üzletfejlesztésben és új szolgáltatások bevezetésében.

„Jelentős kiscsomaglogisztikai tapasztalattal és az iparágban termékfejlesztés terén elért eredményeivel Gergő egészen biztosan hozzájárul majd a cég további dinamikus növekedéséhez. Érkezésével az Express One Hungary Kft. növelni tervezi jelenlétét a magyar online kiskereskedelemhez kapcsolódó logisztikai szolgáltatások piacán, miközben a jövőben is megbízható és hatékony kiscsomagos kézbesítési szolgáltatást nyújt vásárlóinak” – mondta Pesztericz Péter, az Express One Hungary Kft. ügyvezető igazgatója az új vezetővel kapcsolatos várakozásokról.

Törőcsik Gergő célja, hogy tovább bővítse a társaság jelenlétét a célpiacokon, valamint támogassa a jelenlegi trendekhez igazodó innovációt, fejlesztéseket: „Örülök, hogy csatlakozhatok az Express One Hungary Kft. csapatához. Elsődlegesen az ügyfelek által elvárt magas színvonalú szolgáltatási minőség fenntartására fogom helyezni a hangsúlyt, miközben új növekedési lehetőségeket is igyekszem majd kiaknázni.”

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!