Inspirációs beszélgetés az élet legfontosabb értékeiről a BACK2HUMAN klubesten

Inspirációs beszélgetés az élet legfontosabb értékeiről a BACK2HUMAN klubesten
Érhetünk el valódi sikereket anélkül, hogy megjárnánk a poklok poklát? Miért van ugyanannyira szükségünk a változásra, mint az állandóságra? Az elégedetlenség motivál? Érdemes ragaszkodnunk álmainkhoz? Ezekre a kérdésekre kaphatunk választ május 24-én a BACK2HUMAN klubesten, ahol Csermely Ákos beszélget Dr. Aczél Petra, egyetemi tanárral és Pál Feri mentálhigiénés szakemberrel.

Ebben a nehéz és bizonytalan világban a mindannyiunkat érintő legfontosabb emberi értékekről lesz szó: mentális és lelki fogódzók, inspirációk lesznek a BACK2HUMAN estje középpontjában.

Két kiemelkedő szellemiségű és karizmatikus előadó, Dr. Aczél Petra, egyetemi tanár és Pál Feri mentálhigiénés szakember és pap, beszélget egymással és osztja meg a hallgatósággal napjaink égető dilemmáit és döntési lehetőségeit.

A beszélgetés az elmélyülést és a feltöltődést szolgálja, motivációt, kiutakat meríthetünk belőle. Aczél Petra és Pál Feri, egymással beszélgetve az alábbi értékek, témák mentén osztják meg tudásukat, tapasztalataikat, történeteiket:

  • Változás és állandóság – míg a változás megerősít, kreatívvá tesz, addig az állandóságba beleposhadhatunk, ha nem megfelelő hozzáállással kezeljük. Az állandóság időszaka alatt edzeni kell a testet és lelket, amik egymás nélkül nem létezhetnek.
  • Remény és aggodalom – állandó készenlétben kell lenni, de úgy, hogy közben ne görcsöljünk rá a szembenálló probléma megoldására, a tervezett lépésekre. Fontos az „énidő” a folyamatos megújuláshoz és kreativitásunk fejlesztéséhez.

  • Siker és boldogság – nincs valódi siker, ha előtte nem jártad meg a poklok poklát. Az ingyen kapott siker és boldogság csak tiszavirág életű. Hallgassuk meg olyan emberek üzleti tanácsát, akik letérdeltek már párszor az életben.

  • Az elégedetlenség motivál – és viszi előre a világot! Mert a magabiztos ember nincs tudatában annak, mennyi mindent nem tud

  • Érdemes ragaszkodnunk álmainkhoz – csak a hozzá vezető utat kell néha változtatnunk

Az előadók életútja és világlátásuk valódi szellemi izgalmakat, egyedülálló inspirációt és támaszt nyújthat a nézőknek.

Jegyek kaphatók a momkult.jegy.hu oldalon, az Interticket hálózatában, valamint a MOMkult jegypénztárában.

Az eseményt élőben, online is közvetítjük.
Streaming jegyek az alábbi linken elérhetőek 1900 Ft-os áron:

ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS ITT

Azon programoknál, ahol a helyszín sajátosságai miatt nem tartható a látogatók közötti másfél méter, továbbra is ajánljuk a maszk viselését.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!