Idén is Vidus Gabriella a legbefolyásosabb női médiaszereplő a Forbes szerint

Idén is Vidus Gabriella a legbefolyásosabb női médiaszereplő a Forbes szerint
Ismét elkészítette a hazai üzleti és kulturális élet, valamint a média legbefolyásosabb női szereplőinek listáját a Forbes. Az online felületükön publikált összeállításban azt írják, ez leginkább egy pillanatkép, hiszen a közelgő választások gyorsan átrendezhetik az erőviszonyokat.

A médiás szekcióban nem számít meglepetésnek, hogy az élen Vidus Gabriella, az RTL Magyarország vezérigazgatója, a Magyar Reklámszövetség alelnöke szerepel, ő évek óta címvédő a listán. A második helyen viszont friss érkezőként Kálmán Erika szerepel, aki tavaly év végén lett a kormányzati médiabirodalom, a Mediaworks vezérigazgatója. Kálmán pályaíve izgalmas, komoly tapasztalatai vannak az oktatás, a gépipar, a közigazgatás, a vegyipar és a média világában is.

A harmadik helyen a lista egyik állandó szereplője, D. Tóth Krisza, a WMN.hu alapítója, társtulajdonosa áll, őt Lipták Tímea követi, aki a Centrál Médiacsoport magazinüzletágának vezetője. Az ötödik helyen egy szintén rutinos listatag, Hámori Barbara szerepel, ő a Scrupted Productions alapító tulajdonosaként az RTL Klub számára fejleszt sorozatokat. A folytatásért kattints a kreativ.hu-ra.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!