Harmadszorra érdemelte ki a PENNY a Megbízható Munkaadó díjat

Harmadszorra érdemelte ki a PENNY a Megbízható Munkaadó díjat
Hazánk egyik vezető kiskereskedelmi vállalata, a PENNY idén is bebizonyította, hogy milyen fontos számára gondoskodni munkavállalói jóllétéről. Az üzletlánc felelős munkáltatói gyakorlatát ugyanis immáron harmadik alkalommal ismerte el a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara a „Megbízható Munkaadó″ díjjal.

Harmadik alkalommal nyerte el a PENNY a „Megbízható Munkaadó" címet, amelyet évente egyszer, kétéves időtartamra oszt ki a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara. Az elismerés célja felhívni a figyelmet a munkahelyi feltételek fontosságára, éppen ezért az indulóknak a humán erőforrás menedzsment nyolc területen kell megfelelnie számos kritériumnak. Emellett azt is bizonyítaniuk szükséges, hogy példaértékűen gondoskodnak munkatársaik munka- és életkörülményeiről.

„A PENNY sikerének egyik fő összetevője az, hogy jó kapcsolatot tudunk kialakítani a munkavállalóinkkal. Fontos számunkra, hogy az alkalmazottak érezzék, hogy törődünk velük, és szeretnénk, ha hosszú távon dolgoznának nálunk. Az, hogy ezt a címet harmadszor is kiérdemeltük, tökéletesen mutatja, hogy jó úton járunk és dolgozóink támogatására, karrierjük fejlesztésére tett erőfeszítéseink megtérülnek." – mondta el Silke Janz, a Penny Market Kft. HR-területért is felelős ügyvezető igazgatója.

„Vállalatunk egyik fő célja továbbra is a munkatársaink lojalitásának kiépítése, elkötelezett munkavállalók foglalkoztatása, akik összetartó csapatunk oszlopos tagjaiként szívvel-lélekkel, velünk együtt dolgoznak a PENNY sikereiért. A vállalat ezt számos lehetőséggel és munkáltatói programmal hálálja meg" – tette hozzá Kazatsay Eszter, a Penny magyarországi kommunikációs vezetője.

A PENNY a 2020-2025 stratégia program keretében indította útjára a Gondoskodó Munkáltató Programot. Ennek célja, hogy a munkavállalóikra odafigyelve hosszú távon megőrizzék és növeljék a teljesítményt. A Számíthatsz Ránk! Program például személyes, pénzügyi és jogi problémák esetén nyújt ingyenes szakértői segítséget, ráadásul az élelmiszerkereskedelmi szektorban elsőként nemcsak a munkatársaknak, hanem azok családtagjainak is. Nehéz élethelyzetekben támogatja a PENNY-dolgozókat a Gondoskodó Program, a kisgyermekesek szervezetbe történő visszaintegrálását segíti a Kismama Program, a kollégák egészségtudatos életmódjának kialakításában pedig a PENNY FITT segít.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Penny Market