Dél-Afrikából igazolt produkciós vezetőt a Publicis

Dél-Afrikából igazolt produkciós vezetőt a Publicis
Magyarország legnagyobb kreatív-, média-, és digitális ügynöksége idén tovább erősíti produkciós ágazatát is. A folyamatosan bővülő csapat új vezetője a Dél-afrikai Köztársaságból származó Erich Muller, aki a johannesburgi Publicis Groupe irodából költözött Budapestre.

A közgazdászként végzett Erich Muller account gyakornokként kezdte karrierjét Fokvárosban a J. Walter Thompson-nál, az account manageri ranglétrán előre lépve már Managing Partnerként csatlakozott 2020-ban a Publicis Groupe johannesburgi irodájához, ahol egy többi mint 40 fős csapatot és a Nestlé kelet- és dél-afrikai portfólióját irányította. Később az ügynökség globális produkciós platformjának lett az afrikai ügyvezető igazgatója, ahol a Nestlé mellett a VISA Afrika is ügyfelei közé tartozott. Innen került a budapesti Publicis irodába mint Chief Creative Production Officer.

A Publicis Groupe Hungary folyamatosan bővülő és megújuló produkciós csapata teljes körű szolgáltatásokat kínál az ügyfeleknek a koncepcióalkotástól az ötletelésen át a forgatásig és a gyártásig, és minden ügyféligényt ki tud szolgálni utómunkában, legyen szó akár 3D/VFX fejlesztésről, motion design-ról, hangfelvételről, kép- és hangvágásról.

„A budapesti iroda kivételes helyzetben van: remek a csapat, és világszínvonalú az infrastruktúra, nagyon kevés helyen láttam ilyen jól felszerelt stúdiót. Ennek köszönhetően személyre szabott tartalmakat tudunk készíteni, amiben óriási potenciál van, mivel nemzetközi szinten számol velünk a Groupe. Az elmúlt évben több fantasztikus produktum készült itt a legnagyobb globális és helyi márkák számára” – mondta Erich Muller.

A produkciós ágazat 2024-es fejlesztési tervei között szerepel a technológiai- és AI eszközökbe való folyamatos befektetés, valamint a környezettudatosság jegyében korlátozzák a gyártási folyamatok ökológiai lábnyomát, különös figyelmet fordítva az ESG-szempontok megvalósítására.

„Ahhoz, hogy a legjobb produkciós csapat legyünk a régióban, a legtehetségesebb szakembereket gyűjtjük össze a gyártási és utómunka folyamatokhoz. Folyamatosan növekszik a csapatunk, vadásszuk a friss és új tehetségeket, hiszek abban, hogy a megfelelő emberek és a technológia integrálásával még zökkenőmentesebben tudjuk a kivételes ötleteket életre kelteni”- tette hozzá Erich Muller.

 

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!