David Chmelařt nevezte ki új vezérigazgatónak az Árukereső.hu anyavállalata, a Heureka Group

David Chmelařt nevezte ki új vezérigazgatónak az Árukereső.hu anyavállalata, a Heureka Group
Szeptember 13-ától David Chmelař tölti be a Heuréka Group vezérigazgatói pozícióját, aki Tomáš Bravermant váltja. Barverman vezetői tanácsadóként marad a Heurekánál.

David Chmelař vezérigazgatóként fogja felügyelni a Heureka kilenc országra kiterjedő vállalkozását, az online ár-összehasonlító ügyfélkörére támaszkodva tovább erősítve pozícióját a közép- és kelet-európai e-kereskedelemben. Ez a folyamat még Tomáš Braverman alatt kezdődött.

"Örülök, hogy csatlakozhatok a Heureka már eddig is sikeres útjához, és én is hozzátehetek ehhez. A Heureka több millió ügyfelet ér el a régióban, és személy szerint nem is tudnék jobb helyet elképzelni, ahová nyolc Ázsiában eltöltött év után hazatérhetnék" - mondta David Chmelař, aki társalapítója és társvezetője volt az iPrice-nak, egy délkelet-ázsiai és ausztráliai ár-összehasonlító platformnak, egészen addig, amíg a Bukalapak nevű indonéziai e-kereskedelmi vállalat fel nem vásárolta.

"Pontosan 10 éve vezetem a Heurekát és nagyszerű csapatát, és azóta a vállalat tízszeresére nőt. A Heureka egy helyi ár-összehasonlító oldalból regionális e-kereskedelmi szereplővé vált, amely a leglátogatottabb portál Közép-Kelet-Európában. Tíz év után döntöttem úgy, hogy új kihívások elé nézek. Ugyanakkor nagy felelősséget érzek a Heureka iránt, ezért továbbra is tanácsadóként segítem a vezetőség munkáját. Biztos vagyok benne, hogy Chmelař vezetésével is hatalmas sikereket ér majd el a Heureka" – tette hozzá Tomáš Braverman.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!