Csirke Dániel a Mediator kreatívigazgatójaként folytatja

Csirke Dániel a Mediator kreatívigazgatójaként folytatja
A frissen kinevezett szakember a független full service ügynökség közel 30 fős kreatív csapatát vezeti.

Csirke Dániel 15 éve van az ügynökségi pályán, legutóbb a VMLY&R group executive creative directori pozícióját töltötte be. Díjnyertes munkáiból mindig a legújabb a kedvence: a Golden Drum bronzdíjas Műtárgyak Éjszakája Mikroműanyag Ékszerkollekció és a több díjat bezsebelt Vodafone kampányok. A szakember a jövő reklámosait oktatja a BGE-n, miközben aktívan részt vesz a MAKSZ Kreatív Utánpótlás (KrU) nevelésben is. Szívesen beszélget reklámosokkal az Insighter podcastjában, amikor éppen nem az Ügynökségek Éjszakáját szervezi.

„Célom, hogy egy olyan kreatív közösség legyünk, ahova jó tartozni, és ahol jó alkotni, és amely nem ismer lehetetlent. Annak pedig külön örülök, hogy érkezésemmel még eggyel növelhettem az ügynökségen belüli reklámszakmai podcasterek számát” – kommentálta kinevezését Csirke Dániel.

„Dani érkezésétől azt várjuk, hogy folyamatosan bővülő kreatív csapatunk új lendületet kapjon, és hogy a hazai reklámügynökségi piac egyik legnagyobb szereplőjeként ránk jellemzően komplex, sok platformon zajló munkáinkhoz hozzátegye azt a pluszt, amitől igazán felismerhetőek lesznek” – értékelte a nemrégiben indult együttműködést Biró László, a Mediator ügyvezetője.

A Mediator kreatív csapatát az elmúlt hét évben vezető Tárkányi Szabolcs a továbbiakban a new business-szel, az employer brandinggel és a szervezetfejlesztéssel kapcsolatos kreatív feladatok irányításáért felel majd. „Köszönjük Szabinak az elmúlt évek eredményeit, nélküle a Mediator sztorija biztosan nem ez a sikertörténet lett volna, több évtizedes tapasztalatára pedig a jövőben is támaszkodni fogunk” – mondta Biró László.

Csirke Dániel érkezésével a Mediator kreatív osztályán több átszervezés is történt, így a korábban Creative Group Headként az ügynökségnél dolgozó Barát Zoltán helyettes kreatívigazgatóként folytatja a munkát, míg Jakab Péter korábbi senior art director a továbbiakban Head Of Design pozícióban vezet egy kimondottan a digitális design és motion megoldásoknak dedikált csapatot. Az ügynökség dinamikusan bővülő ügyfélköre kiszolgálásában pedig Mihalecz Daniella érkezésétől vár támogatást, aki a VMLY&R-t követően a Greenroomnál dolgozott Traffic Manager pozícióban, és a Mediator csapatát is hasonlóképpen az erőforrások hatékony menedzselésével teszi még ütőképesebbé a jövőben.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!