Az üzleti vezetők ezeket a szokásokat alakítják ki 2023-ban

Az üzleti vezetők ezeket a szokásokat alakítják ki 2023-ban
Üzleti vezetőket kérdeztek arról, hogy milyen (új) szokásokat szeretnének 2023-ban az életük szerves részévé tenni.

David Schwarzbach, Yelp

Az amerikai vállalat pénzügyi igazgatója szerint, ha otthonról dolgozik, sokkal kevesebbet mozog. Amikor irodában van, a megbeszélések és az ebédek miatt mindig mozgásban van, és ezek a kis szünetek segítenek fenntartani a koncentrációját.

Megfogadta, hogy 2023-ban minden nap időt szakít a mozgásra. Például ebéd után szán néhány percet a kert gyomlálására vagy kutyasétáltatására, „ez a tökéletes ellenszere a „Zoom-fáradtságnak”.

Jen Felch, Dell Technologies

A Dell digitális és információs igazgatója 2023-ban arra szeretne összpontosítani, hogy minél jobb kérdéseket tegyen fel.

Úgy gondolja, hogy az innovációt és megoldásokat az vezérli, hogy mennyire értjük meg az előttünk álló lehetőségeket. Szerinte minél többet tudnak az emberek arról, hogy miért oldanak meg problémákat, vagy hogy kinek a számára oldják meg, annál több lehetőségük van arra, hogy megoldást találjanak.

Naomi Wheeless, Square

Az ügyfélsikerekért felelős vezető a kiégés fontosságára hívja fel a figyelmet.

Szerinte a kiégés gyakran előtérbe kerül az év végén, és az év elején, ekkor tekintünk vissza az elmúlt évre, arra, mit értünk el.

2023-ban szeretné hitelesebben kezelni a kiégés témakörét, mivel úgy érzi, ő is érintett. Idén jobban megtervezi, mikor mennyi szabadnapot vesz ki, és egy reggeli rutint is kialakít, ahol időt szán magára, a családjára és a mozgásra is.

További üzleti vezetői szokások a Növekedés oldalán érhetőek el.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Human Hungary, HR, üzlet