Az eMAG-tól jön az Árukereső.hu új ügyvezető igazgatója

Az eMAG-tól jön az Árukereső.hu új ügyvezető igazgatója
Szták András az Extreme digital – eMAG kereskedelmi igazgatói pozíciójából érkezik az Árukereső.hu-hoz.

Az elmúlt 8 éveben komoly szerepet vállalt az eMAG magyarországi jelenlétének kiépítésében, előtte pedig nemzetközi cégeknél és közepes méretű vállalkozásoknál látott el vezetői feladatokat. A szakember üzleti tapasztalatait kamatoztathatja most nem csak az Árukereső.hu-nál, hanem regionális társoldalainál is, mint például a román Compari.ro-nál vagy a bolgár Pazaruvaj.com-nál. Hét hónap után így újra van ügyvezető igazgatója a hazai e-kereskedelmi szektor leglátogatottabb platformjának.

„Célom, hogy saját stratégiai szemléletemmel, tapasztalataimmal és elképzeléseimmel hozzájáruljak az Árukereső.hu és társoldalai sikereihez. Napjainkban meghatározó a digitális tudatosság, így kiemelten fontosak az ár-összehasonlító oldalak, illetve az, amit nyújtanak. A folyamatos, dinamikus gazdasági változások kétségen kívül komoly kihívásokat hoznak a társadalom életében, és az Árukereső.hu-nak ezekre a kihívásokra is válaszolni kell rugalmassággal, kreatív problémamegoldással, széles áruválasztékkal és további információkkal a tudatos online döntéshozatalhoz."

A Heureka Group képviseletében Tomáš Braverman, a csoport vezérigazgatója üdvözölte az ügyvezetőt: „András egy teljesen új, friss szemléletet hoz a vállalathoz. Számunkra kifejezetten fontos a magyar piac, és pontosan ezért nem akartuk elsietni az új vezető kinevezését. András hosszú szakmai múltjával, vezetői mentalitásával és komoly tapasztalatával egyértelműen a legjobb választás."

Szták András december 12-étől kezd új pozíciójában, amit korábban Rácz Csaba töltött be.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!