Az a munkája, hogy online kapcsolatba lépjen más férfiak barátnőjével, majd tesztelje hűségüket

Az a munkája, hogy online kapcsolatba lépjen más férfiak barátnőjével, majd tesztelje hűségüket
Pénzért lép kapcsolatba egy alabamai férfi más férfiak barátnőivel, hogy tesztelje azok hűségét. A legtöbben száz dollár körüli összeget fizetnek neki, hogy kiderítse az igazságot.

Xavier Long az alabamai Yerkwoodban él, ahol rendkívül sajátos munkával keresi kenyerét: pénzért teszteli nők hűtlenségét. Munkája lényege, hogy férfiak keresik meg titokban azzal a kéréssel, hogy online vegye fel a kapcsolatot barátnőjükkel, és derítse ki hajlandó-e vele félrelépni az adott hölgy – írja a 24.hu.

Az egész egy Instagram-megkereséssel kezdődött, amikor egy ismerőse írt Longnak, hogy segítsen neki kideríteni, vajon megbízhat-e párjában. Xavier a TikTokon számolt be a történetről, sztorija így sok emberhez eljutott. Mostanra körülbelül száz hasonló megkeresést kapott.

A szolgáltatásnak nincs egységesen szabott ára, a legtöbben 100 dollár körüli összeget fizetnek neki, ami körülbelül 31 ezer forintnak felel meg. A legnagyobb össze, amit eddig teszteléssel keresett 750 dollár, azaz 236 ezer forint volt. Az illető barátnője ráadásul elbukott a teszten. Long szerint az tekinthető bukásnak, ha az adott hölgy megadja neki elérhetőségét a párja tudtán kívül.

A férfi eleinte nem akart pénzt keresni a szokatlan szolgáltatással, de már az első héten 2000 dollár bevétele lett, ezért otthagyta állását, hogy csak a teszteléssel tudjon foglalkozni. Mostanra annyira beindult a biznisz, hogy válogathat is az ügyfelek között. Állítása szerint csak a legérdekesebb esteket vállalja el, és akkor a legboldogabb, ha a teszt végén kiderül a kérdéses nőről, hogy hűséges párjához.

Xavier 430 ezres TikTokos követőtáborának is rendszeresen beszámol a tesztelésekről.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!