A jövő megérkezett - találd meg álmaid állását csevegés közben!

A jövő megérkezett - találd meg álmaid állását csevegés közben!
Új felületen lesz elérhető Magyarország online toborzási szakértője, a Profession.hu. Ezentúl a népszerű üzenetküldő alkalmazás, a Viber is otthont ad majd a személyre szabott álláskeresési funkciónak. A Profession.hu chatbotja lehetővé teszi, hogy a munkakeresők gyorsan, egyszerűen és egyedileg alakított paraméterek szerint tájékozódjanak az aktuális nyitott pozíciók kínálatáról.

A mindennapok gondtalan ügyintézésének, tájékozódásának támogatói a chatbotok, amelyek gyorsan és egyszerűen nyújtanak segítséget a felhasználóknak. Most a Profession.hu és a Rakuten Viber újításával egy egészen forradalmi chatbot lett elérhető, amely személyre szabott állásajánlatokat kínál a munkavállalóknak.

A két vállalat jövőorientált, közös küldetése, hogy a lehető legtöbb minőségi információ biztosításával lássák el felhasználóikat, éppen ezért az együttműködésben kiemelt szerepet kaptak a technológiai fejlesztések.

„A Viberben egy olyan világot képzelünk el, ahol a technológiával mindenkinek segíthetünk céljai megvalósításában. A chatbot ötletét a felhasználók és a közösségek egyre emelkedő egyéni igényei hívták életre és a hatalmas mennyiségű információk rendszerezésével a legjobb lehetőségeket kínálhatjuk. Mostantól minden munkakereső könnyedén szörfölhet az információk tengerén, ennek a gyors és személyre szabott asszisztensnek köszönhetően” - mondta Atanas Raykov, a Rakuten Viber EMENA vezető igazgatója.

„A chatbot elindításával a legfőbb célunk, hogy az álláskeresőket a saját felületeinken kívül is elérjük egy olyan alkalmazásban, amit napi rendszerességgel használnak. A személyre szabott állásajánlatok küldése és a nap 24 órájában elérhető segítségnyújtás lehetősége egy új szintre emeli az álláskeresést” - tette hozzá Varga Balázs, a Profession.hu marketing igazgatója.

A Profession.hu rendszerével összehangolt Viber chatbot az álláskeresők igényei alapján készült. Ennek köszönhetően a felhasználók nem csak azt választhatják ki, hogy mely településen szeretnének elhelyezkedni, de szakmai tapasztalatuknak, érdeklődésüknek, nyelvtudásuknak, a munkarendnek vagy az esetleges juttatásoknak megfelelően is válogathatnak a nyitott pozíciók közül. Mindezt azon a platformon, ahol mindennapjaik történéseit is megoszthatják szeretteikkel, így arra sincs szükség, hogy egyszerre több applikációt használjanak.

A chatbot az alábbi linken elérhető: https://vb.me/ea037f

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!