A Wizz Airt a legnépszerűbb munkáltatók közé választották

A Wizz Airt a legnépszerűbb munkáltatók közé választották
A légitársaság különdíjas lett a legnagyobb független munkáltatói márkakutatáson.

A Wizz Air, Európa leggyorsabban növekvő légitársasága különdíjban részesült a legvonzóbb munkáltatókat elismerő Randstad Award 2021-es díjátadóján, melyet idén online formában tartottak meg. Az eseményen a Wizz Air a szállítmányozási és logisztikai szektorban jeleskedett kiemelkedő munkaadóként.

A Randstad Employer Brand díjak a világ legnagyobb független munkáltatói márkakutatása alapján találnak gazdára. A 34 országban zajló felmérés szerint továbbra is a munkabér a legfontosabb faktor, de a munkahelyi légkör, az állás biztonsága, valamint a vállalat pénzügyi stabilitása is kiemelt jelentőséggel bír a munkavállalók számára.

A Wizz Air a járvány sújtotta időszak alatt is a fejlődést tartotta szem előtt. Az elmúlt évben több új bázis létrehozásával teremtett munkahelyeket, valamint elindította Cabin Crew to Flight Deck programját is, mellyel többek közt a női pilóták számának növelését célozta meg. A 40 hónapos program lehetőséget kínál a fedélzeti személyzet ambiciózus tagjainak, hogy karrierjüket Európa leggyorsabban növekvő, illetve az iparág egyik legfiatalabb és leghatékonyabb flottáját működtető légitársaságánál építhessék fel.

A légitársaság folyamatosan növekszik és keresi új kollégáit, mind az irodába, mind a fedélzetre. A nyitott irodai pozíciók folyamatosan frissített listája az alábbi linken található.

„Örömmel tölt el minket, hogy ezekben a nehéz időkben munkatársaink továbbra is értékelik az erőfeszítéseinket. Mindent megteszünk azért, hogy a pandémia által terhelt időszakban is egy családként dolgozzunk, valamint, hogy több mint 4 000 kollégánk megőrizhesse állását és újak csatlakozhassanak hozzánk. A munkahelymegőrzés, a munkahelyteremtés és a gyors előmeneteli lehetőség biztosítása továbbra is kiemelten fontos a vállalat számára, hiszen a Wizz Air már a válság utáni időszakra készül." – mondta el Tamara Vallois, a Wizz Air toborzási és szervezetfejlesztési vezetője.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!