A Szentkirályi ismét jó ügyért küzd a Vivicitta futóversenyen

A Szentkirályi ismét jó ügyért küzd a Vivicitta futóversenyen
Telekom Vivicittá Városvédő Futás hivatalos ásványvizeként a Szentkirályi idén a PET-palackok körforgását hívja segítségül, hogy két civil szervezetet támogasson. A díjnyertes ásványvízmárka április 22-23-án a futóversenyen résztvevő versenyzőket és nézőket arra kéri, hogy váltsák vissza ásványvizes palackjaikat, amelyekkel adományjegyeket gyűjthetnek a kezdeményezésben részt vevő SUHANJ! Alapítvány és Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat számára.

A Szentkirályi ásványvízmárka célja az aktív életmód népszerűsítése és a nemes ügyek támogatása, amelyet a hosszú évekre visszanyúló Telekom Vivicittá Városvédő Futással közös partnerség is bizonyít. A hagyományt folytatva a Szentkirályi az idei futóversenyen három „jó ügyre" egyszerre hívja fel a figyelmet: az egészséges életmódra, a jótékonyságra és a fenntarthatóságra.

A népszerű ásványvízmárka a futás rajongóival közösen idén két civil szervezetet, a SUHANJ! Alapítványt és a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálatot támogatja. A Telekom Vivicittá Félmaratonra érkezők üres PET-palackok visszaváltásával segíthetik a kijelölt szervezeteket, a Szentkirályi az akciót követően pedig saját felajánlásával egészíti ki az összegyűlt adományt. A futóverseny ideje alatt a PET-palackot visszaváltók palackonként 50 forint értékű adományjegyet kapnak, amelyet a két civil szervezet bármelyikének felajánlhatnak. Az akcióval a Szentkirályi és a Vivicittá közössége egyszerre támogathatja a jótékonyság és a fenntarthatóság ügyét.

„Hosszú évek óta dolgozunk a vállalat és az egész iparág környezettudatos működéséért, amelynek következő állomása a körforgásos gazdaság megvalósítása. Célunk, hogy minden PET-palackból újra és újra PET-palack készüljön, és hulladékmentessé tegyük az ásványvíz fogyasztást. Nagy örömünkre szolgál, hogy a Telekom Vivicittá Városvédő Futás támogatójaként a mozgás szeretetével és a jótékonyság nemes ügyével egybekötve bíztathatunk mindenkit arra, hogy szálljon be a körforgásba" – mondta van der Wildt Nikolett, a Szentkirályi Magyarország fenntarthatóságért felelős vezetője.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!