A McCann és a Central Médiacsoport után a Growww Digital fedélzetén Márkus Krisztina

A McCann és a Central Médiacsoport után a Growww Digital fedélzetén Márkus Krisztina
Az ismert média- és HR-vezető áprilistól a budapesti székhelyű Growww Digital közel 50 fős csapatát erősíti HR-szakértőként. Krisztina előző, karrierjét nagyban meghatározó munkahelyei között olyan cégek szerepelnek mint a McCann Erickson és annak médiacége a Universal McCann, ahol 16 évet töltött el.

Szakmai pályafutását médiatervezőként kezdte, végül ügyvezetőhelyettesi pozícióból váltott. A HR 10 éven keresztül képezte munkája szerves részét. A Universal McCann után 9 évet töltött a Sanománál, melynek utódja a Central Mediacsoport, ahol elsősorban a sales és back office csapatot vezette.

A HR-csoport munkájának támogatásához többek között toborzással, kiválasztással, teljesítményértékeléssel, szervezetfejlesztéssel, a munkatársak coachingjával, vezetőképzéssel és belső tréningek tartásával járult hozzá.

Bár új állást nem keresett, egy esetleges váltást csakis ügynökségi oldalon tudott elképzelni. A Growww Digital neve végül egy baráti kapcsolat révén került a látókörébe 2022 végén, az ügynökség épp HR-partnert keresett.

Fontos volt számára, hogy egy dinamikus csapattal és szakmailag is elismert kollégákkal dolgozhasson együtt. Mivel tetszett neki, amit addig a cégről hallott és a közeg is ismerős volt számára, úgy döntött, hogy belevág az új kihívásba.

„A munkámban csak úgy tudok sikereket elérni, ha a csapat összetartó, egymást támogató, a vezetés pedig ösztönzi az integritást és hatékony együttműködést. Az eddig itt töltött idő alapján pedig elmondhatom, hogy a Growww Digital-nál mindez tökéletesen megvalósul.” -Márkus Krisztina, Growww Digital, HR-partner

Abban, hogy a munkatársak jólléte nagymértékben hozzájárul a cég hatékonyságának növeléséhez, a Growww Digital vezetőségével is egyetértenek. Az ügynökség fennállása óta fontosnak tartja a munka és a magánélet egészséges egyensúlyának megtartását, ez pedig Krisztina számára is egy alapvető munkahelyi szempont.

Márkus Krisztina leginkább a médiaszakmában szerzett HR-tapasztalataival, coach és tréneri tudásával támogatja a Growww Digital szervezetének egészséges fennmaradását és a jövőbeni fejlődését.

„Egy digitális ügynökség számára a legnagyobb értékek az emberek és a folyamatok. A Growww Digitallal növekedési pályán vagyunk, ezért számomra nagyon megnyugtató, hogy az emberierőforrás-, illetve szervezetfejlesztési feladatokat Kriszta személyében egy rendkívül tapasztalt szakértő látja el a jövőben.” - Szabó László, Growww Digital, ügyvezető partner

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!